Skocz do zawartości

O każdej porze dnia i nocy: Sosnowiec, Będzin, Czeladź, Dąbrowa, i inne ościenne ;)

Mleczu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ślad endomondo z wczorajszej wycieczki

http://www.endomondo.com/workouts/234773039/2849260

;) Niezapowiedziana wizyta w nowym Muzeum Śląskim :) , szkoda że tylko we dwoje,

jakby nas było więcej może jakis strażnik by nas "zauważył" :);) ")

no myślę że gdybybyło nas więcej to już nie bylibyśmy tacy niezauważalni :D Ps. mam nowy akumulator! jupi! a do Robota nie jadę, nie będę wciskać nikomu tego badziewia które sprzedają :)

Napisano

Może następnym razem się z wami zabiorę jeśli nie będzie miał nikt nic przeciwko i jeśli będę miał czas ;)

im więcej tym lepiej, zapraszamy :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Hejka! za jakieś pół 40 minut do godzinki mam zamiar ujażmić mojego dwukołowca, i śmignąć gdzieś w kierunku hmmm.. do końca nie znanym, może kamieniołom w Jaworznie, a może gdzie indziej hehe: ) jak jest ktoś chętny dołączyć to dzwońcie lub piszcie na nr. 509 135 611 pozdro.

Napisano

Hejka! za jakieś pół 40 minut do godzinki mam zamiar ujażmić mojego dwukołowca, i śmignąć gdzieś w kierunku hmmm.. do końca nie znanym, może kamieniołom w Jaworznie, a może gdzie indziej hehe: ) jak jest ktoś chętny dołączyć to dzwońcie lub piszcie na nr. 509 135 611 pozdro.

Cześć Wszystkim:)

może ma ktoś ochotę wyskoczyć na rower w nd jeśli pogoda dopisze? chyba, że listopad to już nie pora na dwukołowca?

pozdrawiam

Napisano

Łoo z takim dystansem to ja odpadam :D Wczoraj zrobiłem tylko 50 km późnym wieczorem a powrót nocą i miałem dość. 

Napisano

Ciepła noc dziś, pojeździłem trochę i jeszcze bym coś pokręcił. Ktoś chętny po okolicy pośmigać teraz zaraz albo i później nawet ? :)

Napisano

Ciepła noc dziś, pojeździłem trochę i jeszcze bym coś pokręcił. Ktoś chętny po okolicy pośmigać teraz zaraz albo i później nawet ? :)

właśnie wróciłam z pracy po 13 godzinnej dniówce, i padam na pysk, aczkolwiek propozycja kusząca.. :)

Napisano

Wyjście na rower to zawsze kusząca propozycja :)  A więc ?? 

niestety propozycja ta przegrała w chwili obecnej z napojem wysoko alko. ;D. A po alko nie dosiadam Krossidła ;]. jutro gdzieś śmignę w dzień jak będzie pogoda.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Rower, rower, rower.

Witam.

Mam na imie Jarek  i jestem z Sosnowca.

Jesli ktos jest osoba chetna do wpolnej eskapady rowerowej - moj tel - 791-633-191.

Nie odbieram nieznanych numerow, dlatego prosze o wczesniejszego sms z trescia kojarzacego z forum.

Napisano

Wybiera się ktoś na I Wiosenny Rajd Rowerowy organizowany przez Stowarzyszenie Rowerowa Dąbrowa? (start sobota, godzina 11, przy molo na Pogorii III) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...