likabu Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Witam. Potrzebuję opon, oczywiście na koła 26". Budżet praktycznie nie istnieje, gdyż wydałem wszystko na nowy rower (cube aim disc 26). Opony do miasta i parku (ubita droga, brak korzeni). Najlepiej żeby grubością nie przekraczały 1.75" (na 1.75 mi się najlepiej jeździ). Bieżnik ? agresywny, ale bez przesady. Waga 52kg. Wiek 14lat. Ps. Obecnie jeżdżę na Schwalbe Smart Sam 2.25".
kalisz98 Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 Witam. Potrzebuję opon, oczywiście na koła 26". Budżet praktycznie nie istnieje, gdyż wydałem wszystko na nowy rower (cube aim disc 26). Opony do miasta i parku (ubita droga, brak korzeni). Najlepiej żeby grubością nie przekraczały 1.75" (na 1.75 mi się najlepiej jeździ). Bieżnik ? agresywny, ale bez przesady. Waga 52kg. Wiek 14lat. Ps. Obecnie jeżdżę na Schwalbe Smart Sam 2.25". Za 60 zł masz komplet kendy kwest lub możesz zakupić kendy khan
kalisz98 Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 oj tam bieznika nie ma Spokojnie jeśli jesteś uważny można nawet po lesie jeźdźić . A jest wytrzymała . 1600 km i żadnego śladu zużycie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.