likabu Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Który rower wybrać? Kross Level a2 czy unibike evolution? Unibike jest w ... drogi, ale jak warto do nagnę budżet do maximum. Mam 14lat, ponad 170cm wzrostu i ważę około 53kg. Nie chcę krossa Level a4, bo jest za ciężki, ani a6 bo jest za drogi. Tutaj link do danych do tych 2 rowerków. www.kross.pl/pl/2013/mtb-xc/level-a2 www.unibike.pl/evolution.html rower do jazdy po mieście z kolegami i do ścieżek leśnych (jura krakowsko-częstochowska itd). Do tych ścieżek też trzeba dojechać (40km+/-) zależy mi na kasie, więc jeżeli nie ma dużej różnicy to biore a2
Kranczi Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Bierz Krossa, jest super lekki z Aluminium Lite do tego ma dosc dobre amortyzatory i jest na Alivio wiec przerzucenie zajmuje mu sekundke
Grzeslaw Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Unibike o wiele lepszy lecz droższy. Lepszej klasy osprzęt jak i amortyzator. Tylko pytanie czy tego potrzebujesz... ?
PjeseczeQ Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Do jazdy po mieście i po ścieżkach leśnych evolution albo level... No, ta jasne... Evado 3.0/4.0/Author Vertigo/Unibike Viper
Mod Team sznib Napisano 24 Lipca 2013 Mod Team Napisano 24 Lipca 2013 Bierz Krossa, jest super lekki z Aluminium Lite ... które bardzo lubi pękać Unibike.
premier2 Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.