dudko22 Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Witam Czy ten kask http://allegro.pl/kask-na-cross-quad-enduro-i3376725012.html może być na rower? Głównie do stuntu i jeżdżenia po lesie na górkach. Tylko nie piszcie że tani ten kask bo wiem. Dzięki Dowidzenia
Kiciok Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 W takim kasku możesz jeździć nawet na hulajnodze... i chodzić w nim do szkoły. A tak serio, to jest to kask tani, tandetny i pewnie strasznie ciężki.
Fenthin Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Tani ten kask. I nie chodzi o to, że wiesz. Wykonanie nie może stać na przyzwoitym poziomie. Ponadto, jeśli to rzeczywiście kask "motocyklowy", będzie diablo ciężki. I tak właściwie, potrzebny Ci fullface? Porządnego orzecha można kupić już poniżej 100zł.
dudko22 Napisano 9 Lipca 2013 Autor Napisano 9 Lipca 2013 Dzięki bardzo za wypowiedź Poczekajmy na wypowiedź innych. Jak się ktoś wypowie. Mi się akurat strasznie nie podoba ten orzeszek I nie chodzi mi że kupuję kask tylko dla "lansu"
Mod Team safian Napisano 9 Lipca 2013 Mod Team Napisano 9 Lipca 2013 Tani, ciężki, kompletnie nieprzewiewny, na rower bardzo kiepski
rybciasum Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 jak uwielbiasz gotowany mózg w sosie własnym to nawet możesz w nim pójść na plaże! a nie, chwila, przecież wystarczy wyjść na 15 minut na rower i będzie to samo
Fenthin Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Są różne modele orzechów, więc jaki konkretnie Ci się nie podoba? Niestety, zakup rowerowego FF bez przynajmniej 200zł w kieszeni (za tę kwotę do wyrwania jest Bell Bellistic i w sumie... tylko Bell Bellistic) to źle wydane pieniądze. Na tani kask więcej się naklniesz niż będzie z niego pożytku. I drugie niestety, nie masz co czekać na posta, iż ten podlinkowany kask jest wart zakupu. Bo po prostu nie jest.
dudko22 Napisano 9 Lipca 2013 Autor Napisano 9 Lipca 2013 Dziękuję wszystkim bardzo. Super forum Jednak nie będę kupował tego kasku Niech post zostanie otwarty może ktoś da jeszcze swoją opinię Dzięki
CokupicCC Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Jako, że na co dzień poruszałem się motorowerem (teraz robię prawko i przerzuciłem się na rower) to : Tani kask, to nienadający się do niczego kask... takie pseudo kaski zazwyczaj pękają po jednym upadku, kiedyś kolega pomałał kask uderzając nim o moje plecy... Kaskiem możemy nazwać kask firmy np NAXA, LS2. Osobiście jeździłem z kaskiem dużo lepiej firmy i mimo to, że upadł mi na ziemię, kostkę itp wielokrotnie nic się z nim nie działo...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.