mariusz10 Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 O kurrr..Kleszcze??!! W tym tygodniu bylem 4 razy w Sowich ale nic nie widziałem,standardowo "oglądam" się po prysznicu.. Muszę bardziej na nie uważać pozdro
adhed Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 W Sowich ich nie widziałem, tylko przy tym wjeździe ze Starej Piekarni na zielony, a to nie są chyba juz Gory Sowie, ale słyszałem ze w lecie w tamtym rejonie cesarskich skałek jest tego masa, serio oblazly mnie całego jakieś zmutowane latające paskudy i nie chciały łatwo zejść Dzisiaj za to wybrałem się w Gory Stołowe, bo są niedaleko. Ekstra, Broumovskie Steny robią wrażenie jak i cały regio on, fajne trasy, kamienie, korzenie, super ścieżki. Polecam odcinek do polskiej Pasterki i z powrotem Wyklepane z Nexus 7
mariusz10 Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Akurat Góry Stołowe "trochę" znam:) Mieszkam w Gminie Radków,do Radkowa mam 10 km,także śmigam tam po górkach:) pozdrawiam
adhed Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Super region, ale tam niektóre piesze to naprawdę piesze, rower trzeba nieść Wyklepane z Nexus 7
mibas Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 rok temu Miniówa Dolnośląska bazowała właśnie w Pasterce i było odjazdowo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.