Skocz do zawartości

[do 2200] Rower MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.

Planuje kupić rower w granicach max 2200 zł. Musi być nowy ponieważ biorę go na raty:) Chciałbym jakieś propozycje i porady otrzymać ... myślę nad Rower Cube Aim 29. Do tej pory jeździłem na Horizon Proxy. Rowerkiem robię ok 20-30 km dziennie.

Z góry dzięki za pomoc:)P

Napisano

specka ?

Powiem tylko, że Martes bardzo się ładnie z Kross'em dogadał (czy na odwrót) bo Black Edition 2/3 rozwalają konkurencję w ich progach cenowych i będę je na forum polecał dalej, bo ludzie w większości nie wiedzą, że właśnie tam można dostać bdb sprzęt za stosunkowo mało $$$.

Napisano

Ten KTM jest do zupełnie innych zastosowań,- jeśli mówisz że codziennie masz zamiar pokonywać 20-30km i jeżeli nawierzchnia będzie się ograniczać do ubitych ścieżek leśnych i asfaltu to pomyślałbym nad rowerem crossowym, np: http://www.unibike.pl/vipergts.html. Różni się od górala (mtb) węższymi oponami oraz amortyzatorem o mniejszym skoku co pozwala utrzymać większą prędkość mniejszym nakładem sił. 

Napisano

Spoko ten KTM sobie odpuszczę... ale własnie te 30 km jest jednak w bardzo zróżnicowanym terenie szuter asfalt piach ... i chce już tak bardziej zacząć jeździć po górach bo teraz niestety tylko na pożyczonym śmigałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...