pijak6666 Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Witam wszystkich. Planuje kupić rower w granicach max 2200 zł. Musi być nowy ponieważ biorę go na raty:) Chciałbym jakieś propozycje i porady otrzymać ... myślę nad Rower Cube Aim 29. Do tej pory jeździłem na Horizon Proxy. Rowerkiem robię ok 20-30 km dziennie. Z góry dzięki za pomoc:)P
PjeseczeQ Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Kross Black Edition 3 z Martes'a za 2099,- a.k.a. Level A4
PjeseczeQ Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 specka ? Powiem tylko, że Martes bardzo się ładnie z Kross'em dogadał (czy na odwrót) bo Black Edition 2/3 rozwalają konkurencję w ich progach cenowych i będę je na forum polecał dalej, bo ludzie w większości nie wiedzą, że właśnie tam można dostać bdb sprzęt za stosunkowo mało $$$.
Avatarus Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Ten KTM jest do zupełnie innych zastosowań,- jeśli mówisz że codziennie masz zamiar pokonywać 20-30km i jeżeli nawierzchnia będzie się ograniczać do ubitych ścieżek leśnych i asfaltu to pomyślałbym nad rowerem crossowym, np: http://www.unibike.pl/vipergts.html. Różni się od górala (mtb) węższymi oponami oraz amortyzatorem o mniejszym skoku co pozwala utrzymać większą prędkość mniejszym nakładem sił.
pijak6666 Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Napisano 23 Czerwca 2013 Spoko ten KTM sobie odpuszczę... ale własnie te 30 km jest jednak w bardzo zróżnicowanym terenie szuter asfalt piach ... i chce już tak bardziej zacząć jeździć po górach bo teraz niestety tylko na pożyczonym śmigałem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.