Skocz do zawartości

[Rower] Który lepszy?

Eddy6

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Kolego, ale Ty porównujesz full'a i hardtaila. :)  Najpierw poczytaj trochę forum, zapoznaj się z rodzajami rowerów i dobrze się zastanów jaki rower będzie dla Ciebie odpowiedni.

Napisano

Sam będę śledził temat bo jestem ciekaw tego B'twin'a...

Full za 1800 w tym przypadku to zwyczajny chłam ? Bo jeśli faktycznie jest to lepsze rozwiązanie w praktyce od typowego HT, to w sumie warto by przeżyć tą Acera'ę (:P) i ten rokrajderowski widelec...

Napisano

Nie jestem osobą, która szuka roweru do ekstremalnej jazdy w trudnym terenie. Więc typ roweru nie jest dla mnie zbyt ważny. Mam oczywiście zamiar również po takich jeździć, ale bez przesady. Wybrałem te rowery, ponieważ w tej cenie wydają się być jednymi z lepszych. Chciałbym po prostu wiedzieć, który ma lepsze części.

Napisano

Interesuje mnie tylko wybór lepszego spośród tych dwóch rowerów.
Liczę na to, że więcej osób doradzi mi, który wybrać, ponieważ już w tym tygodniu planuję zakup.

Napisano

Napisz coś więcej. Po jakich terenach jeździsz (chodnik, asfalt, teren, las, ciężki teren), ile masz wzrostu (żeby wybrać dobrą ramę), jak często zamierzasz jeździć itp. Bo to ma decydujące znaczenie. Jakie masz preferencje co do roweru (jeździłeś na jakimś full suspension kiedyś?) Wtedy będzie łatwiej coś powiedzieć, bo na razie to możesz zrobić tak: orzeł to Kellys, reszka to ten z Decathlonu i rzucasz :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...