Skocz do zawartości

[kierownica] jaka prosta do 100zł? ok 600mm

biker91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema!

Szukam kierownicy PROSTEJ dł. 600-620mm  bez zadnego odchylenia do 100 zł. Możecie coś polecic? Szukam od kilku dni na allegro ale nic takiego nie moge znaleśc, wszystkie mają odchylenie 4-9 st. Może ma ktoś na sprzedaż ??? :rolleyes:

Obecnie używam Easton ea30 monkey bar 660mm, ale po 30 km bolą mnie nadgarstki i jest za szeroka  :confused:

pozdrower

Napisano

Jest też druga opcja, jeżeli w eastonie pasuje Ci wszystko oprócz długości to możesz ją skrócić kątówką, ja tak zrobiłem w Truvativ XR i jest w porządku

Napisano

Jest też druga opcja, jeżeli w eastonie pasuje Ci wszystko oprócz długości to możesz ją skrócić kątówką, ja tak zrobiłem w Truvativ XR i jest w porządku

grubość to 31,8. skracanie obecnej odpada bo jak juz pisałem szukam idealnie prostej, a ta moja ma bodajze 5 st.

Napisano

Innymi słowy, chcesz kupić 600mm prostej aluminiowej rury ze zgrubieniem pod mostek na środku? W takim razie weź gazrurkę o takiej długości, załóż ją w miejsce kierownicy, usiądź na rowerze i potrzymaj tak z 15 minut. Zrozumiesz, dlaczego nikt takich kierownic nie produkuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...