99Lukasz Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Napisano 12 Czerwca 2013 Macie państwo może jeszcze jakieś pomysły? na razie to raczej ulotki wypalą, bo pan z pizzeri powiedział, że zatrudniają tam nieletnich, więc raczej mnie przyjmią
adhed Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 Zależy od zainteresowań, jak zawsze W internecie można zarobić kupe kasy, ale trzeba znać się na odpowiednich sprawach i można nie tylko dorabiać, ale naprawdę zarabiać - programowanie, robienie stron, reklamy, programy partnerskie, uploading i można by wymieniać.
99Lukasz Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Napisano 12 Czerwca 2013 Zależy od zainteresowań, jak zawsze W internecie można zarobić kupe kasy, ale trzeba znać się na odpowiednich sprawach i można nie tylko dorabiać, ale naprawdę zarabiać - programowanie, robienie stron, reklamy, programy partnerskie, uploading i można by wymieniać. Pisałem na początku, że praca w internecie mnie nie interesuję Wole robić coś poza monitorem, gdyż nie chcę zmarnować sobie całego dnia przed komputerem.
adhed Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 Zależy jak sie do tego podchodzi, ja nie uważam tego za marnowanie czasu, bo zarabiam pieniądze. Tak samo inni siedzą w pracy, też myślałem, że praca na świeżym powietrzu, albo jakaś co trzeba coś porobić jest lepsza, ale weź tyraj kilka godzin. Tutaj na luzie do tego podchodzisz, nie meczysz się, a potem masz hajs i czas na rower Ale oczywiście łatwe to nie jest i nie każdy to lubi
99Lukasz Napisano 14 Czerwca 2013 Autor Napisano 14 Czerwca 2013 Zależy jak sie do tego podchodzi, ja nie uważam tego za marnowanie czasu, bo zarabiam pieniądze. Tak samo inni siedzą w pracy, też myślałem, że praca na świerzym powietrzu, albo jakaś co trzeba coś porobić jest lepsza, ale weź tyraj kilka godzin. Tutaj na luzie do tego podchodzisz, nie meczysz się, a potem masz hajs i czas na rower Ale oczywiście łatwe to nie jest i nie każdy to lubi To znaczy ja lubię np. obrabiać filmy itp. Ale mam niedużą wadę wzroku i nie chcę jej pogłębiać przed komputerem A jak chciałbym dużo zarobić to musiałbym długo siedzieć i się patrzeć w monitor :]
vanor Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 ależ nie musisz cały czas siedzieć przed kompem ja także zarabiam poprzez internet, spędzając na doglądaniu interesu jakieś 30min dziennie, a kasa lecie spokojnie sama wiadomo trzeba mieć na początku jakieś pojęcie albo umiejętności bo zawsze jest łatwiej, ale wszystkiego można sie nauczyć i tak na marginesie: na cały rower + cały osprzęt (sakwy, liczniki, pulsometr, strój, buty, SPD, no wszystko wszystko ) + na lapka uzbierałem właśnie przez internet
99Lukasz Napisano 14 Czerwca 2013 Autor Napisano 14 Czerwca 2013 ależ nie musisz cały czas siedzieć przed kompem ja także zarabiam poprzez internet, spędzając na doglądaniu interesu jakieś 30min dziennie, a kasa lecie spokojnie sama wiadomo trzeba mieć na początku jakieś pojęcie albo umiejętności bo zawsze jest łatwiej, ale wszystkiego można sie nauczyć i tak na marginesie: na cały rower + cały osprzęt (sakwy, liczniki, pulsometr, strój, buty, SPD, no wszystko wszystko ) + na lapka uzbierałem właśnie przez internet I co pan robi? dokładnie? Może skusiłbym się ;p
vanor Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 szczeże powiedziawszy to wszystko co związane jest z zarabianiem przez neta, upload ( jego specyficzny rodzaj dający większy zarobek ), media społecznościowe, programy partnerskie, no wszystko jedyne co do tego trzeba to znajomość angielskiego ( jesteś w gimnazjum jak mniemam, więc jeżeli uważałeś nieco na lekcjach to nie będzie problemu ) no i może troche podstaw z dziedzin html'a, ale to już nie tak potrzebne i nie pan, jestem tylko 3 lata starszy
Kakadu90 Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 A może spróbuj wyprowadzać psy na spacery za pieniądze? Teraz są wakacje więc jest branie na takie rzeczy.
99Lukasz Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Napisano 24 Czerwca 2013 Wykombinowałem zupełnie coś innego... Konkretnie zamówiłem dzisiaj farby w spray'u i będę malował obrazy bardzo ciekawą techniką Jak mi to wyjdzie i spodoba to można łączyć przyjemność z zarobkiem. Inspiracją był jeden pan nad morzem co takie coś malował. Zapraszam do obejrzenia: http://www.youtube.com/watch?v=U4py-_9nq6Y Zatrudnię się może na ulotki ;]
ukaniex Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Nie wiem jakież tam propozycje padły, ale poczytaj o zarabianiu przez internet, przy odrobinie pomysłów można na tym ukroić kilkaset złotych miesięcznie nie wychodząc z domu dzięki czemu internety zarabiają na Ciebie a Ty kosisz trawnik sąsiadom zarabiając kolejne złotówki.
segate Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 Spray to dodatkowy koszt. Jak umiesz i znajdziesz na to kupców to się może całkiem opłacić.
robertrobert1 Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 Do prac sezonowych-domowych należy jeszcze zaliczyć opiekę nad zwierzętami domowymi. Albo kilka piesków zabierasz do siebie albo dojeżdżasz i pieski kilka razy dziennie wyprowadzasz na spacer.
99Lukasz Napisano 25 Czerwca 2013 Autor Napisano 25 Czerwca 2013 Spray to dodatkowy koszt. Jak umiesz i znajdziesz na to kupców to się może całkiem opłacić. Kto nie ryzykuję ten nie zyska.. Drogo mnie to nie wyniosło gdyż za 6 sprey'i zapłaciłem 60zł wraz z wysyłką. Jak w zeszłe wakacje byłem nad morzem to jeden pan malując te obrazy zarobił około 150zł w 20min (widziałem na własne oczy). Myślę, że wystarczy bardzo dobrze opanować technikę i mieć ciut wyobraźni, aby obraz ładnie wyszedł. Jak już ogarnę to w miarę to w wakację wybiorę się nad zalew (nawet sporo ludzi się tam kręci w sezonie) i rozłożę się gdzieś. Zawsze jakiś grosz wpadnie mam nadzieję Popróbuję posprzedawać je na allegro może ktoś się skusi Chociaż myślę, że gdy człowiek widzi jak się maluję te obrazy na żywo to wtedy 1 na 10 osób kupi taki obraz. Pan nad morzem za jeden obraz formatu a3 brał 30-25zł. Sam sobie go kupiłem i teraz mi wisi nad łóżkiem w pokoju Pozdrawiam
LRS Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 Zbieraj jagody i sprzedawaj sąsiadkom Na pewno robią jakieś ciasta.
adhed Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 Albo do skupu, powinieneś coś zarobić Wyklepane z Nexus 7
99Lukasz Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Napisano 26 Czerwca 2013 Zbierałem w zeszłe wakacje złom (przy okazji babci garaż usprzątnąłem) i oddałem na skup złomu Uzbierało się sporo, ponieważ około 400-500zł łącznie. No ale już za te pięniądze kupiłem perkusję ;D Teraz zbieram na rower i pokombinuję coś tymi obrazami PS. Właśnie przed 10minutami kurier dostarczył mi spray'e Cegły nie było w przesyłce, więc jest na razie w porządku. Jutro może pojadę coś pomalować
marekw Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 zrób parę fotek i się pochwal, może my coś kupimy
99Lukasz Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Napisano 26 Czerwca 2013 zrób parę fotek i się pochwal, może my coś kupimy Jak coś ładnego wyjdzie to chętnie Wam pokażę Ale na razie muszę jeszcze kupić papier kredowy A3 a w sklepie papierniczym u mnie na osiedlu nie ma, bo byłem przed chwilką.
99Lukasz Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 Witam, witam. Właśnie wrzucam wam moje pierwsze obrazki. Niestety były malowane na formacie a4 gdyż nie kupiłem na razie formatu a3. Malowane na papierze fotograficznym
barbapapa11 Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 Może je sprzedasz prezentują się w miarę ładnie. Życzę powodzenia.
99Lukasz Napisano 1 Lipca 2013 Autor Napisano 1 Lipca 2013 Może je sprzedasz prezentują się w miarę ładnie. Życzę powodzenia. Dziękuję. Moim zdaniem jeszcze nie czas na sprzedaż ;D Muszę jeszcze lepiej opanować technikę oraz malować na papierze a3. Ale powiem, że wielka frajda jest przy malowaniu takich obrazków :]
miro71 Napisano 22 Lipca 2013 Napisano 22 Lipca 2013 zarobek za pośrednictwem internetu lub praca dla młodocianych
99Lukasz Napisano 23 Lipca 2013 Autor Napisano 23 Lipca 2013 Witam. Zarobiłem na tych obrazkach 100zł. Format a3. Zupełnie inne niż te co załączyłem wcześniej. Namaluję następnę to pokaże państwu (100zł za 4obrazy)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.