Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sorry, że nie odbierałem ...

Pszczyna na chwilę obecną aktualna, chociaż pod pewnym znakiem zapytania, ponieważ Sabina chciałaby jechać, a coś jej dolega i średnio się czuje. Ja jestem na tak i jutro będę wiedzieć, czy Ona także chce jechać.

Ewentualnie, jeśli nie taka opcja, to możemy się zwyczajnie gdzieś poszwędać po leśnych ścieżkach w rezerwacie na Murckach ; zawsze gdzieś wyjedziemy ;). Może wstępnie zbiórka o 10-10:30 pod ING w sobotę, jeśli miałaby być to Pszczyna, to raczej godzina 9:30, aby mieć zapas.

Jutro dokładnie dam znać, po powrocie z pracy, czyli godzina 15-16. Pasuje ?

Napisano

Spoko nic się nie stało :)
jutro podrukuje trasy i tak, puki jestem w biurze i puki mam drukarke :D
-------------
Sprawa wygląda następująco:
- z siostra jesteśmy nakręceni na kebaba w Psz wiec jedziemy na bank tam, fajnie by było jak byście pojechali :)

----------
----------

ino oficjalne:
sobota tj 24.08 misja KEBAB PSZCZYNA
STARTY:

- godz. 9.,30 => pod krzyżem KWK Wujek - ul. Gallusa (Brynów)
- godz. 10.10 => pod ING Piotrowice?      - ul. Jankego (Ochojec?)

do przejechania ok 90 km ( i tak się potrace :P) - opcja rezerwowa dojazd do Przczyny i powrót pociągiem do Kato jak by komuś sił brakło

trasa hmmm coś koło tego:

https://maps.google.pl/maps?saddr=Gallusa,+Katowice&daddr=50.1102334,19.0615635+to:Pszczyna+to:50.0957892,18.8855059+to:50.1717559,18.9073391+to:Gallusa,+Katowice&hl=pl&sll=50.114414,18.954163&sspn=0.444716,1.352692&geocode=FQ2o_gIdAs4hASlT1ttyYM4WRzHyWI-RSwBuMQ%3BFRmf_AIdO9siASltSABkgscWRzElEBaTdV5fdw%3BFfS4-gIdfR4hASlzcGMJjroWRzGD9pv6qQ8ONg%3BFa1m_AIdgSsgASmnjU-OZrYWRzEOfgRHgXFxTg%3BFWuP_QIdy4AgASndNQXY1MsWRzFbGt-FgieiGA%3BFQ2o_gIdAs4hASlT1ttyYM4WRzHyWI-RSwBuMQ&t=h&dirflg=b&mra=dpe&mrsp=1&sz=10&via=1,3,4&z=10&lci=bike

powrót do Katowic ok 21 => po co gonić :D

zaprazamy wszystkich :)

Napisano

Dzięki wszystkim i każdemu z osobna za kapitalny wyjazd diobel czekamy na relacje :) 6-7 osób u mnie na liczniku 106 km kebab zjedzony choć gwiazdą i tak była łysina w bieruniu musimy tam wrócić za rok :) same pozytywy, podziękowania szczególne dla devila i grzegorza za prowadzenie ferajny miejscami przez kartofle :-D

Karpik byku dziś oki ale żeby nie było ja ciągle czekam na skrzydełka :-P

Napisano

Fajny wypad, fajna pogoda, fajna ekipa..czego chcieć więcej. Na liczniku skromnie 133 km. Dzięki za wczoraj i do zobaczyska  :thumbsup:

Napisano

Na najbliższą sobotę (jeśli pogoda będzie łaskawa) planujemy na lajtowo wypad do Wisły. Wstępnie jadę ja , Grzegorz i Anita. Mama nadzieję, że dołączycie :)

W ramach relaksu, nowy kawałek, a w zasadzie cover Cezika:

Napisano

Na razie z Grzegorzem spisaliśmy się co do wyjazdu. Myślę że ok. 9 trza by wyjechać, zwłaszcza że trasa wybitnie na lekko i bez stresu, chyba że Anita zaskoczy nas jak ostatnio... że niby po lekku, a potem cisła 20 km/h :)

Powrót oczywiście na kołach... wagonu :D

Napisano

wróciłem z gór i bym coś pokręcił na weekend ;]

Górale z Bikersów ostro planują może i my coś ruszymy?

czekam na propozycje pogoda dobra (o ile wierzyć prognozom) pochmurno ale bez deszczu, można ruszyć gdzieś ambitniej już bez jezior, zalewów itp

http://pogoda.interia.pl/prognoza-na-weeekend-katowice,cId,13095

Zalew Przeczycko - Siewierski z góry odpada - dopracowujemy ambitny plan na 30.08 - 01.09 (mega zależny od pogody) ale o tym później :)

no i klops ....

Cezik jak zawsze trzyma poziom :D

no ale do rzeczy:

wyjazd:

niedziela (01.09.2013) starty:

godz: 8.30 => pod krzyżem KWK Wujek (Brynów)

godz: 9.00 => pod Żyrafą Park Śląski (1000-lecie)

on tour pod namiotowy odpadł ponieważ ;/ aczkowiek no ale te miejsce musi być wiec wbijam / podpinam temat

cel docelowy :D => Tuliszów k/Przeczyc

Z racji ilości km Wisła u mnie odpada

Napisano

to tak dopowiem  ze  Gosia rowniez zadeklarowała swoj udział w wycieczce , co do wyjazdu  to mysle  ze o 9 start poniewaz tempo mocno lajtowe bedzie a trzeba na jakis pociag zdazyc , patrzac teraz na rozkład jazdy PKP to pociag mamy o 18:27 a nstepny 19:42  z Wisły Uzdrowisko. Mam nadzieje ze sie wcisniemy do pociagu  hehe

Napisano

no i klops ....

Cezik jak zawsze trzyma poziom :D

no ale do rzeczy:

wyjazd:

niedziela (01.09.2013) starty:

godz: 8.30 => pod krzyżem KWK Wujek (Brynów)

godz: 9.00 => pod Żyrafą Park Śląski (1000-lecie)

on tour pod namiotowy odpadł ponieważ ;/ aczkowiek no ale te miejsce musi być wiec wbijam / podpinam temat

cel docelowy :D => Tuliszów k/Przeczyc

Z racji ilości km Wisła u mnie odpada

Na lajtowo pisze się na niedzielę, w sobotę odpada bo robię z Irkiem o ile pogoda nie zagrymasi Górę Św. Anny

Napisano

Marcin (Lapec) co to za smucenie, że nie dojedziesz? Pszczynę tam i z powrotem + Łysina zrobiłeś, a ilość km do Wisły to Pszczyna tam i z powrotem. Tak, że Twoja argumentacja została odrzucona :P i tym samym widzimy się w sobotę :D

Startujemy spod ING w Piotrowicach o 9-9:15. Piszcie proszę kto jedzie tu lub na PW

Napisano

Chodziło mi bardziej o to że nie wyrobie 85 km w sobote, 90 km w niedziele i na dobitke w poniedziałek teren w robocie :P Jeszcze nie ten level jestem :D
No nic koniec spamowania, nieżle wychodzi 3 wyjazdy na weekend, każdy może wybrać coś dla siebie :)

Napisano

Z przykroscia musze zakomunikowac ze nie dam rady smignac z wami w sobote na Wisle.

Po przekalkulowaniu wydatkow (czyt.poczatek roku szkolnego) nie wyrobie

sie finansowo :(

Sorki za zamieszanie.

Napisano

Z racji tego, że Sabina ma duże parcie na rowerowanie ( trochę odmienne od mojego :P ), to może ktoś chętny dołączyć jutro na trasę : od Panoramy, na Zadolu lasami, gdzie nas poniesie ... Ot tak sobie jechać. Można wyjechać w Rudzie Śląskiej, na Stargańcu, zaczepić Kamionkę, rynek w Mikołowie ... Tempo przelotowe będzie spokojne ;)

Powiedzmy zbiórka pod ING o godzinie 11.

Za propozycję Wisły dziękuję ;), ale na taki dystans tempo nie moje, chociaż Sabina była za, ale wybiłem jej to z głowy po ostatniej setce.

Napisano

dzięki za dzisiejszy trip rozgrzewka ok 40 km bardzo fajna :)
co do jutra puki co 4 os (Biker, Daga, Janiol i mła) ZMIANY CO DO STARTU!!!
z powodu lichego zainteresowania starty zostają ustalone na:

- pod pomnikim KWK Wujek ( ul. W. Pola) => godz.9,00
- pod kościołem Mariackim (ul. Warszawska) => godz 9,30

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...