Skocz do zawartości

[Rower] Co lepsze dla dziewczynki: KROSS Hexagon F1 czy AUTHOR Unica?

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Napisano

Lepiej mieć styczność z rowerem przed jego kupnem, siąść na niego, przejechać się troszkę, aby dokonać odpowiedniego wyboru chociażby nachylenia kąta ramy. Z drugiej strony, sam kupiłem rower (Kross Level A6) przez internet i naprawdę nie ma się czego obawiać, rowery są naprawdę dokładnie opisywane i ciężko jest dobrać pod siebie zły rower. Wracając do tematu, różnice są niewielkie i wszystkie proponowane przez Ciebie modele powinny spełnić Twoje i córki oczekiwania. Moim zdaniem zadowolona będzie z każdego przedstawionego tutaj roweru, ale najbardziej z tego, który sama wybierze :)

Chciałbym jeszcze nawiązać do tematu Krossa i "pękających ram" - totalna bzdura. Codziennie pokonuje wiele km na rowerze w naprawdę ciężkim terenie. Startowałem również w paru zawodach i rower spisał się świetnie. Nie jest to mój pierwszy rower marki Kross i złego zdania o nim powiedzieć nie mogę. Znam osoby, które także jeżdżą na tychże rowerach i także są zadowolone ze swojego sprzętu. Pozostaje kwestia doświadczenia, a także umiejętnego korzystania z roweru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...