Qr3ak Napisano 24 Kwietnia 2013 Napisano 24 Kwietnia 2013 Mi się wydaje, że z dolnym mocowaniem ma większy wychył. Mam akurat pod ręką dwie m590 i dolna dalej odjeżdża.
Paroo Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Napisano 24 Kwietnia 2013 No nie wiem czy jest sens pakować w niego pieniądze. Za rok będę kupował nowy rower. XT w mojej hurtowni kosztuje 150 zł, Ile trzeba czekać jak bym chciał zamawiać tą XT co polecasz ? To już jest cały koszt te 16 funtów ? Zdecyduje się raczej na Alivio albo Srama, szybko i za nie duże pieniądze ) Rower pewnie odziedziczy mój ojciec a on raczej nie wyczuje różnicy. Chyba, że się mylę )
dziobolek Napisano 24 Kwietnia 2013 Napisano 24 Kwietnia 2013 No nie wiem czy jest sens pakować w niego pieniądze. Za rok będę kupował nowy rower. XT w mojej hurtowni kosztuje 150 zł, Ile trzeba czekać jak bym chciał zamawiać tą XT co polecasz ? To już jest cały koszt te 16 funtów ? Niestety, do Polski dochodzi jeszcze koszt przesyłki - €5.94 lub £4.93 Ale są także niższe modele w "promocji", tylko nie wiem jak wyjdą w relacji z cenami na polskim rynku. http://www.chainreactioncycles.com/SearchResults.aspx?Search=Derailleurs&CategoryIDs=654&SortBy=Price Czas oczekiwania jest różny, czasami miałem towar na drugi dzień, jednakże nie czekałem nigdy dłużej niż tydzień (5 dni roboczych). Teraz cena jest średnio atrakcyjna, ale mnie udało się "wyczekać" i kupiłem za €11 lub £9 jak kto woli
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.