Qr3ak Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 Spotkałem dzisiaj znajomego na rowerze i zauważyłem, że ma zamontowaną redukcję sztycy w taki sposób że nacięcie w ramie jest po drugiej stronie niż w przecięcie w redukcji. Mówię mu, że to jest źle przecięcia powinny się pokrywać, on twierdzi, że tak ma być, tak mu zamontowali w serwisie. Kto ma rację?
Cox Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 jest to obojętne, wycięcie może być od przodu wtedy brud nie dostanie się do środka
tomiz1 Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 Dokładnie. Wycięcie jest by redukcja dopasowała się sprężystością do średnicy rury. Nie jest to jakiś strategiczny wytrzymałościowo element.
grubica Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 Dokładnie. Wycięcie jest by redukcja dopasowała się sprężystością do średnicy rury. Nie jest to jakiś strategiczny wytrzymałościowo element. czy może ktos pomoc jestem swieży i nie wiem gdzie i do kogo pisac
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.