Skocz do zawartości

[Masa Krytyczna] Warszawa

Gość Green

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kurde, wychodzi na to że tylko ja jeżdżę teraz bez kasku <_<

Z racji, że nie mam kasy na kask to chyba będę jeździł w integralu od motoru, bo akurat mam bo jest obowiązek jeżdżenia w kasku.

3352.jpg

tylko jak ja będę w tym wyglądał :/

• 3 tygodnie później...
Napisano

Schwefel, ale gdyby ktoś się na Ciebie zdenerwował i chciał Ci dać po twarzy to bardziej jego ręka zaboli niż Ty coś w ogóle poczujesz :)

A jak mu nie daj Boże będziesz chciał oddać z bańki to już w ogóle wybijesz mu z głowy takie zachowania :)

Napisano

Mam pytanko. Czy na tą masę na 30.06.2006 to są jakieś zapisy? Zapisy przez internet czy na miejscu? Nie wiem, bo jeszcze nigdy nie bylem :)

Napisano

Zapisy na Masę? To dobre jest :)

Ciekawe jakby to musiało wyglądać i ile trwać :D

A jeśli ktoś jeszcze nie był na Masie i nie wie ocb to Google przy pierwszym podejściu wyrzuca taką oto stronkę > http://masa.waw.pl/ < gdzie wszystko jest wyjaśnione o co w tej imprezie biega. Wystarczy chcieć poszukać ;)

Napisano

A może kolega biker miał na myśli, to że jak liczą ludzi na masie że wiedzą ile ich tam jest ;)

Też kiedyś tak myślałem. :)

A tak apropo. Kto z Was będzie na masie? Gdzie się spotkamy?

Napisano

ja będę. proponuję znaleźć się tam gdzie ostatnio to nie będzie problemu. a i mam pytanie do Schwefela. Jak wygląda masa nocna? Bo zamierzam się wybrać. To jest sobota 1 czy następna jeszcze? I czy szybko się jedzie bo jak powyżej 25avs to mogę nie dać rady:) Z góry thx za odpowiedź.

Napisano

ja będę. proponuję znaleźć się tam gdzie ostatnio to nie będzie problemu.

to znaczy gdzie? nie wiem bo nie byłem ostatnio B)

Napisano

Nocna jest zawsze w 2 sobotę miesiąca. O średnią 25 byłoby trudno, bo często zjeżdżamy z asfaltowych tras w teren. Prędkości są różne od 15 do 50km/h.

Do zobaczenia na masie. Tym razem już na nowym napędzie B):D :D

Napisano

naprzeciwko kolumny od strony wuzetki. na samym końcu czyli najbliżej zamku na ławeczce. zaraz jak ze schodów się wyjdzie od przystanku. mniej więcej:) pozdrawiam

Hehe. Nic mi to nie mówi, tylko "naprzeciwko kolumny" wiem o co chodzi B) Ja z Wa-wy nie jestem, ale może się gdzieś tam stykniemy.

Jak coś to ja mam żółtą naklejeczke XC ZONE USER na amorku. :D

Napisano

Hehe. Nic mi to nie mówi, tylko "naprzeciwko kolumny" wiem o co chodzi :) Ja z Wa-wy nie jestem, ale może się gdzieś tam stykniemy.

Jak coś to ja mam żółtą naklejeczke XC ZONE USER na amorku. :)

Pewnie chodzi o toto: B)

laweczka.jpg

Napisano

Dokładnie ....ja będe czekał już o 17.30.Jak ktoś dalej nie będzie wiedział gdzie to jest to

szukajcie grubasa z czarnym CUBE-m jako punkt charakterystyczny:)))))))))))).

Pozdrawiam

Jarek

Napisano

Hahaha :) Ja też będę koło godzinki 17.30 a nawet może wcześniej. Pojade sobie jeszcze pozwiedzać PKiN :)(dla wtajemniczonych: Pałac Kultury i Nauki) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...