Skocz do zawartości

[Masa Krytyczna] Warszawa

Gość Green

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Raczej ciezko jest znalezc wsrod 1610 kogos z nalepka, jak takich osob bylo pewnie ze 4.

Jestem na 164 fotce :)

Kim jest czlowiek z 87 i 88 fotki? Twarz jak by znajoma.

Napisano

Proponuję na kolejnej masie zrobić podział...mianowicie single przodem reszta tyłem...albo odwrotnie...może to mi ułatwi znalezienie ciekawej bajkerki w akcie desperacji...:) Pozdrawiam i mam nadzieję że w galerii Schwefela i siebie odnajdę...

Napisano

Ja bym bardziej proponował podzielenie tematu o Masach. Bo tu sie robi coraz większy bałagan, a i tak większość postów dotyczy [chyba] Masy Warszawskiej...ktoś chętny zrobić nam osobny temat? ;p

A ja jestem tylko na jednym zdjęciu [164] ;( :)

Napisano

Popieram w 100%. Nie powiem że też pomagam siać zament w tym topicu:) Masę Warszawską trzeba zrobić jako że największą popularnością się cieszy...Pozdrawiam!

Pod naciskiem ludzi ze stolicy zaryzykowałem napisać taki temat:). Nie wiem czy moje stanowisko na tym forum jest odpowiednie do takich działań, ale w najgorszym wypadku moderatorzy skasują temat. Tak więc żeby po każdej masie nie zapychać dwudziestoma postami w topicu ogólnym powstał ten topic:) Pozdrawiam.

Napisano

No i jest. Tylko, niestety, pierwszy post (założycielski) wskoczył chronologicznie jako ostatni :) .

Pozdrówko chrzestne :) .

Napisano

No i bardzo wspaniale :)

Brawa dla mnie za inicjatywę ["a jaki on skromny" powiadają... :)], Wookiego [inaczej sie nie dało odmienić :D] za odwagę i dla Eci za pomoc :D:)

Napisano

Brawa dla nas popieram:) Wołają mnie Baju:) To dalej to taka durna dopiska jak mi program na pdst niby zainteresowań wymyślił ksywkę;) Pozdrawiam i do zobaczenia na następnej masie. A właśnie...ktoś z organizacji mógłby pomyśleć (Schwefel może:) ) nad jakimś sloganem cobyśmy się pod nim zebrali w maju to na pewno byśmy się znaleźli:)

Napisano

Witam. Mam pytanie do zorientowanych bardziej odnośnie masy. Było coś takiego coś mi się obiło o uszy że zbieramy sprzęt i będą składać rowery i takie tam...nie wiecie co jest najbardziej potrzebne? Ja mógłbym wikinga na 24 calowych kołach podrzucić jeśli za miesiąc też to będzie bo jest w dobrym stanie i mam 2 stalowe ramy mtb 19 i jakiegoś Y krossa starego, ale nie wiem czy to komuś się przyda. Ktoś wie o co w tym chodzi?

Napisano

Na ostatniej Masie była zbiórka części. Teraz to byś musiał je odwieść do warsztatu tam gdzie będą składać te rowery. Nie znam dokładnie adresu ale może skombinuje i dam na forum.

EDIT:

Na Elbląską 2 możesz je zawieść najlepiej w piątek albo sobotę po 18.

Napisano

Acha...cholera teraz to nie wiem czy mi się już będzie chciało...szkoda że się obudziłem tak z ręką w nocniku. No nic może znowu zrobią kiedyś jeszcze taką zbiórkę...

Napisano

a ja jestem na 89 zdjęciu, niestety stoję tyłem :P (mam jasne bojówki moro i czarną bluzkę) ale za to z przodu po lewej widać w całej okazałości mojego chłopa :) (coolmax Speca & merida matts sport 300 czarno-czerwona)

Napisano

A właśnie...przypomniało mi się apropo zdjęć. Chciałem złożyć reklamacje Schwefel...tyle zdjęć i nie ma mnie na żadnym!!! Nawet mojego kolege złapałeś a mnie nie:( Muszę się zadowolić swoimi:( Ale mam jedno ładne pochwalę się:) Z ziomalami:)

Napisano

Ja na jednym jestem :]

Baju...trzeba sie widze jakoś umówić na za 3 tygodnie, wezmę w końcu ten aparat...ja zrobie Tobie pare zdjęć, Ty mnie, może innych sie też złapie i będziemy szczęśliwi :):P

Gość Green
Napisano

no niepoznałem nikogo z forum więc może na następny raz coby łatwiej mnie rozpoznać bo jestem charakterystyczny B) - zielona rama merida kalahari to ja na całej masie tylko są 2 takie rowery :036: o!

Napisano

no niepoznałem nikogo z forum więc może na następny raz coby łatwiej mnie rozpoznać bo jestem charakterystyczny :P - zielona rama merida kalahari to ja na całej masie tylko są 2 takie rowery :D o!

hm... jedna taka należy do Świstaka, druga do jakiejś kobietki brązowo-mocnokręconowłosej... Jesteś którąś z tych osób? :P

Napisano

Chciałem złożyć reklamacje Schwefel...tyle zdjęć i nie ma mnie na żadnym!!! Nawet mojego kolege złapałeś a mnie nie:( Muszę się zadowolić swoimi:( Ale mam jedno ładne pochwalę się:) Z ziomalami:)

Co się dziwisz jak się jeździ w takimi ziomalami to samemu jest się sobie winnym :D Ja tym panom nie robię zdjęć od czasu jak na zeszłorocznej majowej chceli mnie spisać za stanie na poboczu i robienie fotek, oczywiście dałem z blata i odechciało im się pościgu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...