Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema. Planowałem wypad samemu w Beskidy, ale widzę coś planujecie, czy można było by się z wami zabrać ? Tylko nikogo z forum nie znam ;/ Wcześniej coś jeździłem po górach z kumplem. Czy wyjazd jest z Katowic ? I Ile zajmie przejazd po gorach ?

Napisano

Jakby komuś nie pasowała sobota, to w niedzielę jedziemy w kierunku Ustronia, a później albo powtórka trasy, którą 5 października jechał Martin, albo cosik innego, w stylu Czantoria-Wisła.

Napisano

OK- w tatry jednak nie jade w tym tygodniu więc jadę w góry na rower. Ja bym był jednak za opcjz wielką raczą http://mtbistebna.pl/trasa-8.htm tylko ze startem i końcem w wiśle tylko to wyjdzie około 80km. Ewentualnie można wystartować ze zwardonia żeby nieco skrócić.

Myśle teżczy nie nocować w wiśle i nie zrobić sobie 2 dniowego tripa.

Pinio pewnie że się możesz zabrać. Trasa z odpoczynkami zajmie pewnie koło 8h. Tak wyjazd z Katowic

Napisano

Pinio pewnie że się możesz zabrać. Trasa z odpoczynkami zajmie pewnie koło 8h

w górach zwykle około 30-40 km

Napisano

OK- w tatry jednak nie jade w tym tygodniu więc jadę w góry na rower. Ja bym był jednak za opcjz wielką raczą http://mtbistebna.pl/trasa-8.htm tylko ze startem i końcem w wiśle tylko to wyjdzie około 80km. Ewentualnie można wystartować ze zwardonia żeby nieco skrócić.

Myśle teżczy nie nocować w wiśle i nie zrobić sobie 2 dniowego tripa.

Pinio pewnie że się możesz zabrać. Trasa z odpoczynkami zajmie pewnie koło 8h. Tak wyjazd z Katowic

80 km to będzie dużo ;)

Zernij na trasę, którą ja nakreśliłem, to jest takie optimum, zawsze możemy wydłużyć ze Zwardonia do Wisły :)

Adi, to robimy Raczę bo tam jest mniej kamcoli? ;) Zjazd do Zwardnia będzie mega ciekawy :)

Do Soli mamy pociąg 6:55 i na miejscu jesteśmy o 9:15 czyli idealnie ;) Ze Zwardonia mamy pociągi o 16:52 / 17:45, z Wisły 17:05 / 19:31

Napisano

Adi, to robimy Raczę bo tam jest mniej kamcoli? Zjazd do Zwardnia będzie mega ciekawy

jak Pan sobie życzy :) mnie tam pasi

zatem pociąg mamy ostatecznie 6:55 z Kato.

Napisano

A więc w sobotę robimy trasę Sół -> (czarny) Przeł. Przegibek -> (czerwony) Wielka Racza -> (czerwony) Zwardoń z opcją dojazdu niebieskim i czerwonym do Wisły jeśli siły pozwolą.

Wyjazd mamy o 6:55 z dworca w Katowicach, zbiórka 6:30-40 przy kasach od strony 3-go Maja :) Jak ktoś chętny to zapraszam, póki co jedziemy: Ja, Adrian i Klaudiusz.

Napisano

To dej znać, jakbyś chciol zy mną jechać. ;-)

Ja, dzięki. Ale ja chca z tą ekipą pociągową się wybrać na Wielką Raczę. To piszcie co i jak to ja do zuga wsiądę w Tychach bo chyba przez Tychy jedzie. O i jeszcze Trupek może pojedzie więc spoko.

Napisano

Ja się zastanawiam, dam znać jutro.

Masz jechać i koniec !! :) ja miesiąc na rowerze nie jeździłem i nawet nie wiem czy on jeszcze w piwnicy stoi hahaha

Napisano

Ja, dzięki. Ale ja chca z tą ekipą pociągową się wybrać na Wielką Raczę. To piszcie co i jak to ja do zuga wsiądę w Tychach bo chyba przez Tychy jedzie. O i jeszcze Trupek może pojedzie więc spoko.

Aha czyli wy jedziecie pociągiem do Soli,a nie do Wisły. Może też dołącze.

Napisano

Jedziemy do Soli, czyli pociąg relacji Katowice-Zwardoń :)

Jednak zwyciężył rozsądek bo szlak czerwony graniczny z Rycerzowej na Raczę jest po prostu genialny i uzależnia jak seks czy narkotyki ;)

Daniel, zapraszamy :)

Napisano

Na dworcach. U konduktora mozna ale wtedy 4zl drozej jest jesli tam gdzie wsiadales byla otwarta kasa. Czasamj tego nie doliczaja jak sa wporzadku. W góra może być błotka dosyć sporo bo w nocy ma lać ale w ciągu dnia teoretycznie bezchmurnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...