Pinio5 Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Siema. Planowałem wypad samemu w Beskidy, ale widzę coś planujecie, czy można było by się z wami zabrać ? Tylko nikogo z forum nie znam ;/ Wcześniej coś jeździłem po górach z kumplem. Czy wyjazd jest z Katowic ? I Ile zajmie przejazd po gorach ?
DEVILEK Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Jakby komuś nie pasowała sobota, to w niedzielę jedziemy w kierunku Ustronia, a później albo powtórka trasy, którą 5 października jechał Martin, albo cosik innego, w stylu Czantoria-Wisła.
FlyFix Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 OK- w tatry jednak nie jade w tym tygodniu więc jadę w góry na rower. Ja bym był jednak za opcjz wielką raczą http://mtbistebna.pl/trasa-8.htm tylko ze startem i końcem w wiśle tylko to wyjdzie około 80km. Ewentualnie można wystartować ze zwardonia żeby nieco skrócić. Myśle teżczy nie nocować w wiśle i nie zrobić sobie 2 dniowego tripa. Pinio pewnie że się możesz zabrać. Trasa z odpoczynkami zajmie pewnie koło 8h. Tak wyjazd z Katowic
A2i Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Pinio pewnie że się możesz zabrać. Trasa z odpoczynkami zajmie pewnie koło 8h w górach zwykle około 30-40 km
Pinio5 Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Super, to ja się pisze na sobotni wypad. Dajcie znać o której, skąd itp.
MartinH Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 OK- w tatry jednak nie jade w tym tygodniu więc jadę w góry na rower. Ja bym był jednak za opcjz wielką raczą http://mtbistebna.pl/trasa-8.htm tylko ze startem i końcem w wiśle tylko to wyjdzie około 80km. Ewentualnie można wystartować ze zwardonia żeby nieco skrócić. Myśle teżczy nie nocować w wiśle i nie zrobić sobie 2 dniowego tripa. Pinio pewnie że się możesz zabrać. Trasa z odpoczynkami zajmie pewnie koło 8h. Tak wyjazd z Katowic 80 km to będzie dużo Zernij na trasę, którą ja nakreśliłem, to jest takie optimum, zawsze możemy wydłużyć ze Zwardonia do Wisły Adi, to robimy Raczę bo tam jest mniej kamcoli? Zjazd do Zwardnia będzie mega ciekawy Do Soli mamy pociąg 6:55 i na miejscu jesteśmy o 9:15 czyli idealnie Ze Zwardonia mamy pociągi o 16:52 / 17:45, z Wisły 17:05 / 19:31
A2i Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Adi, to robimy Raczę bo tam jest mniej kamcoli? Zjazd do Zwardnia będzie mega ciekawy jak Pan sobie życzy mnie tam pasi zatem pociąg mamy ostatecznie 6:55 z Kato.
MartinH Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 A więc w sobotę robimy trasę Sół -> (czarny) Przeł. Przegibek -> (czerwony) Wielka Racza -> (czerwony) Zwardoń z opcją dojazdu niebieskim i czerwonym do Wisły jeśli siły pozwolą. Wyjazd mamy o 6:55 z dworca w Katowicach, zbiórka 6:30-40 przy kasach od strony 3-go Maja Jak ktoś chętny to zapraszam, póki co jedziemy: Ja, Adrian i Klaudiusz.
PaulinaKatowice Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Ja się zastanawiam, dam znać jutro.
trupek Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 I może ja się wybiorę, jeszcze potwierdzę swoją obecność jbc.
atizylak Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 To dej znać, jakbyś chciol zy mną jechać. ;-) Ja, dzięki. Ale ja chca z tą ekipą pociągową się wybrać na Wielką Raczę. To piszcie co i jak to ja do zuga wsiądę w Tychach bo chyba przez Tychy jedzie. O i jeszcze Trupek może pojedzie więc spoko.
A2i Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Ja się zastanawiam, dam znać jutro. Masz jechać i koniec !! ja miesiąc na rowerze nie jeździłem i nawet nie wiem czy on jeszcze w piwnicy stoi hahaha
blackiwan Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Ja, dzięki. Ale ja chca z tą ekipą pociągową się wybrać na Wielką Raczę. To piszcie co i jak to ja do zuga wsiądę w Tychach bo chyba przez Tychy jedzie. O i jeszcze Trupek może pojedzie więc spoko. Aha czyli wy jedziecie pociągiem do Soli,a nie do Wisły. Może też dołącze.
MartinH Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Jedziemy do Soli, czyli pociąg relacji Katowice-Zwardoń Jednak zwyciężył rozsądek bo szlak czerwony graniczny z Rycerzowej na Raczę jest po prostu genialny i uzależnia jak seks czy narkotyki Daniel, zapraszamy
blackiwan Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Czyli startujecie ze Zwardonia o 9:35 z dworca ?
MartinH Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 Z dworca w Soli o 9:15 i jedziemy czarnym przez Bendoszkę na Przeł. Przegibek.
atizylak Napisano 10 Października 2013 Napisano 10 Października 2013 A ta Sól to ile czasu drogi ZUgiem przed Zwardoniem? Bo pamiętam że do Zwardonia to pociąg bardzo długo jechał.
FlyFix Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 Jako ze jutro jedzie spora ekipa to sprobuje cos nakrecic i zmontowac. Co prawda kamere mam lipnej jakosci ale zawsze cos
MartinH Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 A ta Sól to ile czasu drogi ZUgiem przed Zwardoniem? Bo pamiętam że do Zwardonia to pociąg bardzo długo jechał. 2h 20 min
MartinH Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 Klaudiusz, dobry pomysł z tą kamerką
atizylak Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 A jeszcze tak zapytam, bilety na przejazd kupujecie na dworcu, czy można u konduktora?
FlyFix Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 Na dworcach. U konduktora mozna ale wtedy 4zl drozej jest jesli tam gdzie wsiadales byla otwarta kasa. Czasamj tego nie doliczaja jak sa wporzadku. W góra może być błotka dosyć sporo bo w nocy ma lać ale w ciągu dnia teoretycznie bezchmurnie.
atizylak Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 Aha dzięki. To błotko mi się nie podoba, ale trudno.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.