Skocz do zawartości

[zakupy cz4] co kupiłeś ostatnio z części rowerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupiłem tą samą ramę rowerową na której ponad rok temu sprzedałem cały mój rower. To sie nazywa szczęście ;], Dobrze że koleś który ode mnie kupił rower dbał o niego.

Napisano

Kupiłem tą samą ramę rowerową na której ponad rok temu sprzedałem cały mój rower. To sie nazywa szczęście ;], Dobrze że koleś który ode mnie kupił rower dbał o niego.

Steskniles sie za nim
Napisano

2 nowe łańcuchy - KMC X9 73 i SRAM 971

Nowe klocki półmetaliczne A2Z

Garmin Edge 500 HR/CAD

Nówki oponki Geax Saguaro

i limit na koncie się wyczerpał ;)

Napisano

Rower Schwinn voyageur GS z bankujesz-kupujesz.pl ale nie dla siebie;)

a poza tym troche pierdół:

skuwacz do łańcucha - stary zgubiłem na zjeździe w górach, nowy komplet łatek do opon i geaxy ultralite zapasowe, śrubki czerwone do speca i nowe klocki EBC gold do soczystych.

Napisano

może to nie zupełnie częsć rowerowa,ale plecak rowerowy Kross Vento ;)

Hej, chciałam zapytać jak sprawdza się ten plecak? Przymierzam się do zakupu plecaka dla męża i Kross Vento wygląda ok. Potrzebuję ok 20l plecaka na całodniowe lub półdniowe wypady w góry, niekoniecznie z bukłakiem ale żeby mieścił rzeczy moje i jego taka pojemność jest ok. Do tej pory miał Quechua 22 ale dokuczał mu przede wszystkim brak wentylacji. Wiem, że wszędzie polecane są Deutery, ale czy co tańszego o dobrej wentylacji mogę znaleźć? 

Napisano

Komplet kół 26 na łożyskach maszynowych, rękawiczki rowerowe Kross, licznik Sigma BC 16.12. (przewodowy) + czujnik kadencji oraz wolnobieg dla znajomego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...