Skocz do zawartości

[Warszawa, Ursynów] miejsce do mycia roweru

krazen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oczywiście nie doprecyzowałem pytania: chodzi mi o dostęp do wody pod "normalnym" ciśnieniem, więc myjnie bezdotykowe odpadają. Po prostu szukam kraniku z wodą, jeśli dałoby się do niego podłączyć wąż ogrodowy to byłbym w ogóle wniebowzięty :)

Napisano

Nie ma szans na coś takiego i to nie tylko na Ursynowie ale i w całej Warszawie. Jedynie działeczka albo dogadaj się z kimś kto ma dom.

Smródki nie polecam bo różne tam syfy spuszczają, oleje, rozpuszczalniki itp.

Napisano

Myjnia bezdotykowa, ale nie tryby 'mycia' tylko płukanie, ew nawet ten 'zdemineralizowana woda' do 'suszenia', ciśnienie nie jest duże jak nie bedziesz kierowal z 15cm lufy w miejsca krytyczne to raczej nie zaszkodzisz... ja tak sie płucze po Lasku Kabackim często...

Napisano

Tuż przed E.Leclerkiem była niegdyś pętla autobusowa, teraz stają może tam 2 autobusy, pod pasażem usrynowskim na wysokości jest parking samochodowy oraz zjazd do podziemnego parkingu. Przy murze  i odpływie z dla deszczówki znajduje się kran https://maps.google.pl/maps?saddr=52.153818,21.036269&daddr=52.153325,21.037092&hl=pl&ll=52.153613,21.036634&spn=0.000578,0.00142&sll=52.153436,21.037009&sspn=0.000578,0.00142&t=h&gl=pl&mra=mift&mrsp=1&sz=20&z=20

W którym dokładnie miejscu nie sprecyzuje ale jest ;-) to samo na różnego rodzaju osiedlach szczególnie zamkniętych oraz szkołach. Najłatwiej znaleźć kran w tego typu miejscach wystarczy się porozglądać.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Na Wołoskiej, tuż za skrzyżowaniem z Woronicza jest stacja i myjnia samochodowa, jak jest wolna to udostępniają ten szlauf wewnątrz myjni

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...