Tsanasahan Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 Witam kupiłem siodełko http://allegro.pl/siodelko-wtb-pure-v-race-super-jakosc-i-cena-i3131126158.html WTB PURE V RACE jednak mam pewne obawy wykonanie i pare szczegółów różnie się od tego co jest na internecie pokazane : co o tym myślicie , ma ktoś jakąś wiedzę na ten temat ?
detonator Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 WTB często robi różne wersje kolorystyczne i graficzne pod różnych producentów rowerów, Moim zdaniem jest to produkt WTB Swoją drogą bardzo wygodna kanapa
Tsanasahan Napisano 28 Marca 2013 Autor Napisano 28 Marca 2013 WTB często robi różne wersje kolorystyczne i graficzne pod różnych producentów rowerów, Moim zdaniem jest to produkt WTB Swoją drogą bardzo wygodna kanapa chodzi o przeszycia których w tej wersji poprostu nie ma . Na środku jet inny materiał ,a w tej ten sam co całe siodełko.
detonator Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 Ja w wersji PRO, mam też całe siodło z jednego materiału i bez przeszyć
Lumperator Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 WTB robi sporo różnych wersji, edycji, co rocznik inaczej wygląda. Nie ma co sie martwić, to na pewno oryginalne siodło wtb. Jakoś wątpię aby chciało sie komuś podrabiac akurat ten model siodła
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.