lulek Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 gdzie kupujecie ciuchy na rower? internet? sklepy firmowe czy moze supermarkety, minimarkety (to apropo topa o lidlu)? moze macie jakies sposoby na kupienie ciuchow taniej niz normalnie? a moze chodzicie po wszystkich sklepach i lapiecie okazje? pozdrofka! ;]
snuffi Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 To ja zaczne (wypisze ten sezon - poprzednich nie pamietam ) 1. Lidl - koszulka, spodenki, skarpetki 2. Salon Authora - Kask i rękawiczki (tylko tam byly rozmiary które potrzebowałem i nie musiałem czekać aż mi sprowadzą) 3. Kross - dostałem koszulke i spodenki Kross Racing Teamu
thomash Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 W lidlu czasami można coś dostać, na allegro można bardzo tanio kupić np. ostatnio kupiłem fajna koszulke kolarska (nowa) za 19zl, a jeszcze wczesniej koszulke (lekko uzywana) mtbrewiev.com za 12zl (http://www.velowear.com/images/productimages/1010294X.jpg). Również w sklepach z odzieżą używaną mozna znaleźć różne ubrania rowerowe.
Alvaren Napisano 26 Kwietnia 2006 Napisano 26 Kwietnia 2006 Koszulke mam z allegro, spodenki z carefoura, rekawice z neta (gostek też sprzedaje na allegro), buty normalny sklep, kurtka przeciew wiaterkowi Himountain(przymiarka), kask normalny sklep(przymiarka)...........
Kaska Napisano 26 Kwietnia 2006 Napisano 26 Kwietnia 2006 Ciuchy przewaznie kupuje w internetowych sklepach rowerowych, bo tam najlatwiej dostac odziez Biemme. Poza tym jak gdzies trafi mi sie okazja to tez z niej korzystam. Udalo mi sie np. kupic fajna bluze przeceniona ze 140 zl na 50 zl w GoSporcie. Poza tym dostalam komplet odziezy od grupy Intel Action.
harpoon Napisano 26 Kwietnia 2006 Napisano 26 Kwietnia 2006 Ja korzystam zdecydowanie najwięcej z allegro i sklepów internetówych. Kiedyś zdarzało mi się przepłacać w sklepikach rowerowych, teraz jestem czujny. Na allegro kupiłem w zasadzie wszytsko, 2 kaski (1 pękł w górkach) spodeniki Biemme (krótkie + długie) koszulki no i bielizna z Crafta tylko buty kupiłem w real sklepie
TomekW Napisano 26 Kwietnia 2006 Napisano 26 Kwietnia 2006 Kupuje tylko w sklepach rowerowych , po wczesniejszym przymierzeniu W sumie to w jednym sklepie kupuje caly czas . Najwiekszy wybor , dobre ceny , rabaciki dostaje z racji tego , ze jestem stałym klientem Nigdy nie kupuje ubran bez przymierzenia
lulek Napisano 26 Kwietnia 2006 Autor Napisano 26 Kwietnia 2006 aha... piszcie dalej ja sie wypytuje bo sie chce zaopatrzyc w jakis komplet'na poczatek' no i zeby byl w miare tani - na niskiej cenie najbardziej mi zalezy na pewno kupie termoakywna koszulke i spodenki (allegro coolmax) a reszta to juz bedzie trzeba ostro ciac koszty ;] mtbrewiev.com za 12zl ta mi sie najbardziej podoba
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.