alkor Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Ale Ty śliczne te zdjęcia robisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Uczę się, ale dzięki I sorry, ze ty masz tak mało. Następnym razem poprawimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Mnie akurat mała ilość zdjęć własnych nie przeszkadza, ale 'następny raz' jako taki jest jak najbardziej mile widziany czy to ogniskowy czy bardziej rowerowy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 To co ekipa? Środa 12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKKAZIK Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Ja odpadam, jadę na długi weekend.Dobrej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioMTB Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Szukam chetnych osób na wypad za Pabianice w środę tak około 30 km , preferowane predkości 23-28 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Siemka, Jest plan aby ruszyć się jutro z rana na południowy zachód od Łodzi. W planie jest rybka i jakieś pifko w Sereczynie. Oczywiście rybka i pifko z wasnych funduszy Zbiórka przy kaloryferze o 9:00. Ruszamy szlakiem niebieskiem, potem kombinujemy przez Wzniesienia oraz Wiączyń. Dystans na pewno ponad 100 km (bo na mniej to sie nie opłaca roweru z balkonu ściagać). Na tą chwile jedzie trzech facetów. Zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 I tradycyjnie wymawiam się bieganiem. Jak Wiączyniń macie na trasie to uważajcie bo są tam spore zawody przełajowe jutro. Będzie od cholery ludzi. Możecie złapać opuźnienie albo wpaść na jakąś blokade policyjną zamykającą trasę dla biegaczy. Jakbyście jednak tam pojechali to postarajcie się we mnie nie wjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Siemka, Jest plan aby ruszyć się jutro z rana na południowy zachód od Łodzi. W planie jest rybka i jakieś pifko w Sereczynie. Oczywiście rybka i pifko z wasnych funduszy Zbiórka przy kaloryferze o 9:00. Ruszamy szlakiem niebieskiem, potem kombinujemy przez Wzniesienia oraz Wiączyń. Dystans na pewno ponad 100 km (bo na mniej to sie nie opłaca roweru z balkonu ściagać). Na tą chwile jedzie trzech facetów. Zapraszamy. Można czerwonym objechać ten kawałek do Sereczyna, wjechać na niego na północ od Nowosolnej. Jakie tempo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Trasę będzie obejmowała jak najwiecej terenu się da. Oczywiście jest oparta na czerwonym szlaku. Tempo? Zależy? Asfalt 27-30km/h, a w terenie na ile teren pozwoli Ale raczej sie nie rozciagamy i jedziemy zwarta grupą, wiec tempo fraczej dostosowane do najsłabszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Chyba mnie skusiliście, chętni identyfikować się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Xan, z nimi powinno Ci się dość dobrze jechać. Może śmigają wolniej niz Ty*, ale jadą fajnym, równym, żwawym:) tempem. *chociaż ostatnio z nimi jeździłam parę miesięcy temu więc sporo mogło się zmienić in plus w tej kwestii;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioMTB Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jest możliwość dołączyć się na wysokości Ikei , jeśli tak to o której godzinie? Czy przewidziany jest jakiś dystans za Pabianicami, czy jedynie rybka ? Jesli planujecie pojeździć na południu to chetnie się dołącze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Szczerze mówiąc to nie wiem jak za Pabianicami będziemy jechać. Możliwe, że z Pabianic już delikatnie do Łodzi ale ja nawigatorem nie jestem. Ja jestem od targania aparatu foto Ale zapraszam na koloryfer o 9. W razie W mój kom: 792 030 288. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Zgłaszam swój udział. W razie problemów z czasem będę was szukał telefonem. Do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Lepiej bądźcie dysponowani jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 OKs. To się widzimi na koloryferze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 W planie jest rybka i jakieś pifko w Sereczynie. no i jak jedliście tam? menu powiem całkiem fajne ale ceny to już tak średnio byłem tam dziś ale się jednak nie skusiłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Byliśmy i jedlśmy. Ja osobiście żebarka zamówiłem ale chłopaki jedli pstrągi więc mogą coś więcej powiedzieć. Miejsce bardzo przyjemnie i z czystym sumieniem moge polecić. Przy okazji, dzięki Tomek i Grzesiek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Proszę, nie ma za co, ale właściwie to za co Co do ryby, to za mocny w kuchni nie jestem, ale chyba jadałem lepszą. Ale fakt faktem, że miejsce przyjemne. Wcale nie było czuć, że było tam od spuchłej dupy ludzi (poważnie). No i chyba to co najważniejsze, nie trzeba było stać w kolejce. Następnym razem strzelę jakąś inną rybkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Co do ryby to żadna rewelacja, szczególnie jak za taką cenę. Skórka w ogóle nie przypieczona Ale ziemniaki całkiem dobre. Chociaż jednak jak rybkę się samemu zrobi w domu to lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 W tę środę tez robicie jakiegoś tripa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 W tę środę tez robicie jakiegoś tripa? jezeli nie bedzie padać proponuję na środę północ po wzniesieniach , pyknąć za nowosolną zahaczyć dobieszków i skręcić na północ-zachód na białą sokolniki/rosanów tak żeby w okolicy setki wyszło w miarę rano wyjechać i bez napinania się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Jak bez napinania mogę jechać- dawno nie robiłam żadnego sensownego dystansu i nie wiem jak mi to teraz wychodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.