Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie łódzkiej strefy fr.org cz. 2

Pixon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak ktoś będzie chętny na wypad z Chojen na wypad 40-50 km w środę o godzinie 13 - tej to proszę dać znać, jadę ze znajomym tępo na luzie, asfalt 80% reszta lekkie błotko, bądź droga szutrowa :-) . Pogoda, jaka będzie to będzie i tak nikt tego nie wie :-)

Napisano

Mkazik skąd startujecie jutro? byłem wczoraj w Lagiewnikach niestety miejscami przebijałem się 3 km/h przez błotko więc lepiej jeszcze z tym ostrożnie.

anyway ja mogę jutro jechać daj jakieś szczegóły, w czwartek/lub piątek planuję na szosę się wybrać

Napisano

Stawy jana 13.00 kolo orlika, jazds na luzie, sereczyn, zofiowka, prawda miedzy 3-5 godzinek glownie trasy ubite i asfalt, troszkę błotka. Czekam na info jak voś to pisz.

Już mamy dwóch chętnych jak coś to śmiało, do zobaczenia. Czekam do pięć po 13 -tej i jadę w stronę Stawów Stefańskiego, tam jeszcze mamy jednego, lub dwóch do jazdy.

Napisano

Stawy jana 13.00 kolo orlika, jazds na luzie, sereczyn, zofiowka, prawda miedzy 3-5 godzinek glownie trasy ubite i asfalt, troszkę błotka. Czekam na info jak voś to pisz.

Już mamy dwóch chętnych jak coś to śmiało, do zobaczenia. Czekam do pięć po 13 -tej i jadę w stronę Stawów Stefańskiego, tam jeszcze mamy jednego, lub dwóch do jazdy.

no i pojechane:) dzięki za jazdę w miłym towarzystwie, pogoda super, na łapach wiosenne rękawki:P i było piwo:xD do następnego

Napisano

Ja jestem z Radogoszcza jakby co. Zresztą całkiem sporo tu osób z tej części miasta:)

Ja niestety w weekend biegam ale jestem wolny w piątek :thumbsup:  

Napisano

Jakby miał ktoś plany na niedzielę, to chętnie się przyłączę. Ew. jak ktoś nie ma planów na niedzielę, to można coś zaplanować :P

@Biafra, ty będziesz biegał cały weekend? Byś sie wyrwał w niedzielę a nie:P Bieganie jest za wolne.

Napisano

Jakby miał ktoś plany na niedzielę, to chętnie się przyłączę. Ew. jak ktoś nie ma planów na niedzielę, to można coś zaplanować :P

@Biafra, ty będziesz biegał cały weekend? Byś sie wyrwał w niedzielę a nie:P Bieganie jest za wolne.

Nadal możesz ze mną jechać w góry(w niedzielę trip się zaczyna chyba o 11)!:P No, dobra to pogórze jeszcze chyba ale w sumie jeden pies.

Napisano

Ja niestety w weekend biegam ale jestem wolny w piątek :thumbsup:  

ja mogę się wybrać gdzieś jutro, byle po 10 bo rano pływam

weekend....któż to wie:P

Napisano

Ja chętnie :thumbsup:

Jaki teren i długość?

Minor, wiem że w tygodniu u Ciebie słabo ale piątek to już weekend:D Będziesz?

coś po wzniesieniach łódzkich myślę zrobić ale tak 60 - 70 max No i średnia nie za wielka bo formy brak:)

to jest forum gdzie występują ściganty:P a więc na dzień dzisiejszy do 23 śr dam radę jak potrenuję bedzie lepiej

Napisano

Ty hejterze jeden, napinaczu internetowy. Moze gdybys tyle energii wkladal w jazde co w napinanie i hejtowanie to bys nie pisal o braku formy :)

przynajmniej mam co napinać:P ty tylko biegasz a superlight rower stoi i sie kurzy:P jak ci nie wstyd :)

Napisano

Mniej browaru silenoz... Alko zle dziala na kondyche :-))) Sent from my HTC Vision

@up

to jest wątek odnośnie ustawek rowerowych a nie porad dietetycznych

• Mod Team
Napisano

Może lepiej szosę uskutecznimy jakąś? Zresztą mi to jest rybka. Byle gdzieś wyjść. Xanagaz jakieś pomysły?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...