silenoz Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 No chyba nic z tego, chmury wyglądają na takie że to padać może ciągle... Panie złoty, leje masakrycznie. Z żalem proponuję odwołać akcję
Minor Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 Wysoko mnie cenisz:) Ze złotem kojarzysz...Widzisz a u mnie gdzieś od 8:20 nic nie pada, ale niebo wygląda niezbyt przyjemnie.
tenbashi Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 No niestety pogoda pozamiatała wszystko. A wczoraj w pracy a dziś można by się zrelaksować. Szlak by to trafił.
Minor Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Towarzystwo! Jedziemy gdzieś? Tylko ostrzegam że na dużym luzie, bo nie jestem jakby w pełni dysponowany:P
SzalonyChemik Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Towarzystwo! Jedziemy gdzieś? Tylko ostrzegam że na dużym luzie, bo nie jestem jakby w pełni dysponowany:P To zależy - ja mam słabą kondycję więc jeśli tempo spacerowe (średnia 15 ), jeśli Ci pasuje to zapraszam - pewnie będę w Łagiewnikach koło 11:30 a co dalej jeszcze nie wiem, możliwe że kierunek Brzeziny... zaczynam sezon
lunatic Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Ja kolo poludnia jade na Malinke obadac trase na zawody i tam sie bede krecil.
Minor Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Z silenozem się ustawiliśmy na kaloryferze o 12:30, tempo nam chyba pasuję każde wolniejsze jak 20km/h bo oboje bo ciężkich nocnych przeżyciach.Gdzie jedziemy? Nie wiadomo, w sumie możemy na malinkę pojechać, ale tam nie ma gdzie jeździć na dobrą sprawę. A zawody tam są dla mnie idiotyczne. Możemy do Brzezin, ja myślałem gdzieś o kierunku Nowosolna.Ktoś się podpina?
silenoz Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Tomasz "koksu'' Xanagaz bedzie u mnie 11:30 bedziemy na kaloryferze o 12:30 jest poinformowany o warunkach jazdy XD
Minor Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 No dobre pytanie, to my raczej mamy je do Ciebie, coś ty zrobił?
lunatic Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Nie mam pojecia jak to sie stalo ze sie zgubilismy. Jechalem przeciez zaraz przed Wami. Nagle zrobilo sie cos cicho z tylu, odwracam sie, patrze nikogo nie ma Czekam, czekam, wrocilem ze 100 metrow ale droga prosta i nikogo nie widac, zrobilem pare kolek i ruszylem dalej. Dojechalem jeszcze do tej glownej trasy tam kolo DPD ale na horyzoncie zadnych rowerzystow nie widu. No to ja na Zgierz i stamtad do domu. A jak to wygladalo z Waszej strony?
silenoz Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 stary, zawołałem cię że się zatrzymujemy, ty się odwróciłeś to ci pokazałem że wjeżdżamy do lokalu, po czym się jechałeś dalej, Minor cie wołał a potem staliśmy jeszcze na zewnątrz. Nikt tel do ciebie nie miał tośmy wleźli do środka na jakieś 15 minut. jaja to są ogromne że wyjazd był kacowy a wyszło niemal 100 km..... aha i nie wierzcie prognozom pogody bo miało lać a nic nie spadło
lunatic Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 W takim razie sorry, ale naprawde nie slyszalem jak mnie wolaliscie. O ile dobrze kojarze ta knajpe(po lewej) to spojrzalem tylko na nia a nie odwracalem sie do Was i nie widzialem ze costam do mnie machales
Xanagaz Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 Relacja dopięta: http://xanagaz.bikestats.pl/943071,Kacowe-tempo.html
Xanagaz Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 8 czerwca 2013 Zbieramy się na stacji Łódź Widzew i uderzamy gdzieś na wschód, średnia pewnie wyjdzie w okolicach 20 km/h ale tempo przyzwoite mam nadzieję 24-25 km/h. Dystans możemy dostosować ale sądzę, że poniżej 120-130km od dworca to będzie na pewno. Jeżeli potrzebnye szczegóły to zadaj pytanie
Minor Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Rozumiem że to jest otwarte wydarzenie? No skoro tu wrzuciłeś.Jakieś konkretne cele do zdobycia?
Xanagaz Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Wydarzenie otwarte, nie mam celu, na wschód 70km i powrót inną drogą Gdzieś między S8 a Koluszkami
silenoz Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 8 czerwca 2013 Zbieramy się na stacji Łódź Widzew i uderzamy gdzieś na wschód, średnia pewnie wyjdzie w okolicach 20 km/h ale tempo przyzwoite mam nadzieję 24-25 km/h. Dystans możemy dostosować ale sądzę, że poniżej 120-130km od dworca to będzie na pewno. Jeżeli potrzebnye szczegóły to zadaj pytanie zobacz dzi*ko co narobiłaś dystans okrutny ustawiłaś teraz głowią się kolarze skąd koks wziąć na takie wojaże
Xanagaz Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Szykuje się dobra pogoda na sobotę, 8:30 Dworzec Łódź Widzew, ktoś potwierdza swoją obecność?
silenoz Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 poważnie ma nie padać? to ja pojade PS widziałem prognozę ma padać, to ja się zastanowię jeszcze....
Minor Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Ja odpadam z różnych względów nie mogę takiego dystansu w ten weekend zrobićInnym razem może się uda.Tomek, zaproponuj kiedyś czerwony:)
Mod Team Pixon Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Mod Team Napisano 7 Czerwca 2013 Tomek, zaproponuj kiedyś czerwony:) Tak jestem za, najlepiej w drugiej połowie czerwca.
lunatic Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Ja w sobote gram turniej w pilke nozna. Z reszta i tak pewnie bym sie zgubil gdzies po drodze Nastepnym razem chetnie pojade zabezpieczajac tym razem tyly
silenoz Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 dobra ja jutro wybieram opcję lajt może ktoś chce się przejechać coś poniżej 100 km? i dobrze po 9 PS dziś to nikogo tu nie ma następnym razem chyba
kregiel Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Hey, Jutro chetnie bym wyskoczyl na lagiewniki tyle ze dopiero moge po poludniu. Mysle ze dystans 100 moglby by ciutke za duzy aczkolwiek czemu nie sprobowac .) Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.