Skocz do zawartości

[ankieta] Czy uważasz i kiedy jeśli już że rowery i osprzęt 26 znikną z rynku?

Losy 26 na rynku   

198 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uważasz i kiedy jeśli już że rowery i osprzęt 26 znikną z rynku?

• Nie znikną.
    • Znikną za rok.
      0
    • Znikną za dwa lata.
      0
    • Znikną za trzy lata.
    • Znikną za więcej niż trzy lata.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wielu producentów ma 29ery od 17" wzywż. I ja myślę, że jedyne co powinno zniknąć z rynku, to ramy mniejsze niż 16" z kołami 29" oraz ramy większe niż 21" z kołami 26".

Dokładnie tak jak piszesz. Słodziutkie 17-18 dla 26", a a krowy do 29". ;)

Napisano

hmm.. po głębszym zastanowieniu doszedłem do wniosku że ankieta jest może zbyt mało szczegółowa. Nie wiem jak głosowalibyście gdybym zapytał o losy 26 jako samych hardtaili i to tych ściganckich. Bo fakt faktem trochę inaczej mogą wyglądać losy takich rowerów, a inaczej 26 fulli które mają jednak większą szanse się utrzymać przez swoje zastosowanie.

• Mod Team
Napisano

Nawet jeżeli by za przeproszeniem pominąć kobiety ... zawszę będą dzieciaki w wieku ok 14 lat które albo mają 2 metry alko 1.5 w kapeluszu ... Sam nie jestem wysoki i nie specjalnie sie wyobrażam na 29, obecnie mam rame 16", miałem 20" i była zdecydowanie za duża.

Wycofanie serii 26 było by nie strzałem w kolano a w głowę bo połowa rowerzystów albo by kombinowała albo ci mniej napaleni przestali by jeździć. Mógłbym jeździć taką kobyłą do sklepu czy w razie potrzeby bo jak trzeba to trzeba ale dla przyjemności chyba nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...