sajpen Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Witam wszystkich. Postanowiłem kupić rower głównie do jazdy po mieście, utwardzanych drogach, j leśne ścieżki i czasami jakieś dłuższe wypady jednioniowe. Początkowo chciałem przeznaczyć na ten cel do 2 tys. PLN ale przeglądając to forum i czytając Wasze opinie na temat różnych modeli stwierdziłem, że zwiększę trochę budżet na ten cel i tak trafiłem na rower marki unibike zethos GTS. http://www.unibike.pl/zethosgts.html Chciałbym się dowiedzieć jakie jest Wasze zdanie na temat tego roweru, a ponieważ w tej kwesti jestem początkujący nie ukrywam, że opinie osób którę mają większe pojęcie w temacie będzie dla mnie cenne.
dovectra Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 wygląda fajnie, i do lasu i na długie wycieczki
Rulez Napisano 2 Grudnia 2012 Napisano 2 Grudnia 2012 Poradzi sobie bardzo dobrze przy takim zastosowaniu.
sajpen Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 jeszcze takie jedno pytanko. Jaki rozmiar ramy? wzrost 179 do krocza 84. Wiem że najlepiej przymierzyc, ale niestety nie mam takiej możliwości.
Rulez Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 Stawiał bym raczej na 19" ponieważ Unibike ma dosyć długie ramy jak na rower crossowy.
sajpen Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Napisano 7 Grudnia 2012 Wielkie dzięki za pomoc. Czas na zakupy:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.