Skocz do zawartości

[kupię/sprzedam] ogłoszenia. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam do sprzedania kilka fajnych gratów, min:

ramę Basso. Wymiary jak na pierwszej fotce. Lekka, prawdopodobnie jakiś niższy kolumbus. Lakier zdarty przeze mnie, chciałem zobaczyć czy wszystko ok z rurą. Pozostaje pomalować na nowo lakierem do paznokci albo piasek plus proszek. Wideł maźnięty srebrolem, pod spodem chrom w różnym stanie, ale z próbek widać, że raczej dobry. Zestaw z widłem 400 zł.

Korbę shimano 600 Ultegra, znaną i lubianą 6400 w bardzo dobrym stanie. Blaty 39 i 52. Gwinty i kwadraty zdrowe. Długość 172,5. 150 zł.

90 mm pożądania. Tecnologia Del Tubo Torinese mod. Record 84. 80 zł, kiery obie chwyta, stery 1 cal.

Klamkomanetki Szymano 600 Ultegra. Brak kapsli na frontach, troche odrapane, ale mechanicznie sprawne. 180 zł.

Małą ramę Enik, 48 cm podsiodłowa. Wideł, stery i suport w cenie. Stan jak na zdjęciach. 350 zł.

Ceny obowiązują w Poznaniu. Istnieje możliwość wysyłki przy wpłacie na konto, drobnica 10zł, ramy 15 zł kurierem.

Napisano

1.Kupię korek do SR Suntour Axon 2004r. Goleń 30mm. Ten co miał regulacje naprężenia wstępnego. Może być cokolwiek co tam podpasuje (bez regulacji).

2. Manetke blokady do tego samego amorka

Napisano

1. Poszukuje jakiegoś framesetu 54 cm, albo gotowego roweru

2. Sprzedam kompletny rower,

podsiodłowa 51 cm

malowany proszkowo

więcej zdjęć i info na PWmE4uC6M.jpg

Napisano

Mam do sprzedania komplet kół złożonych w styczniu

Przód:

Piasta eurobike/novatec łożyska maszynowe, niski kołnierz

szprychy cieniowane 2.0/1.8

obręcz mavic ma40

Tył:

Piasta ęurobike/novatec Flip/flop na łożyskach maszynowych niski kołnierz

szprychy CN spoke

obręcz FIR

Wolnobieg sturmey archer i zębatka do ostrego wszystko pod gruby łańcuch

Nowe opony i dętki

Bardzo klasyczny wygląd cena 400zł

Mostek 3ttt + prosta kiera PRO + riser 80zł, kierownice nowe

Wszystkie pytania pawelzuczek@op.pl foto na e mail dla zainteresowanych

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...