mooozgh Napisano 5 Listopada 2012 Napisano 5 Listopada 2012 jak w temacie czy ktos uzuwa/ł tego sprzetu ? pozdrawiam http://allegro.pl/tacx-t-1810-speedmatic-trenazer-markowy-manetka-i2757966936.html
Arturbiker Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Ja soboiście używam świetny trenażer bardzi cichy i prosty w obsłudze ja kupilem używany i sprawuje mi się dobrze
dery Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Ja kupiłem Tacx Blue Twist czyli jeszcze tańszy model. Z dedykowaną oponą bardzo cichy w zasadzie słychać tylko napęd opór wystarczający z duużymi rezerwami. Jedyne do czego się można przyczepić to brak manetki ale spokojnie można sobie poradzić przerzutkami tak więc poleca speedmatica bo to w zasadzie model bliźniak
kinder85 Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 A ja dostałem taki dziś od mojej kochanej kobitki na urodziny Tak więc nie pomogę jeszcze ale w weekend mogę pierwsze wrażenia przedstawić
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.