sulex Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Witam, ostatnio ukręciłem gwint w lewej korbie w moim Krossie Hexagon V3. Chciałbym taką zakupić, lecz nigdzie nie mogę znaleźć. Możecie mi pomóc?
Mod Team Puklus Napisano 2 Października 2012 Mod Team Napisano 2 Października 2012 lewej samej raczej nie dostaniesz, chyba ze uzywke na allegro. Możesz ją zastąpić każdym innym ramieniem dostępnym na rynku o takich samych parametrach czyli długość ramienia i system mocowania, domniemam kwadrat.
sulex Napisano 2 Października 2012 Autor Napisano 2 Października 2012 No tak ale te zamienniki mają te otwory tak na bok a tu musi być tak na wprost, nie potrafię znaleźć takich zamiennikow pomocy Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
Mod Team Puklus Napisano 3 Października 2012 Mod Team Napisano 3 Października 2012 No tak ale te zamienniki mają te otwory tak na bok a tu musi być tak na wprost Możesz rozwinąć swoją myśl? Zawsze mozna gwint naprawić to koszt ok 30zł.
sulex Napisano 3 Października 2012 Autor Napisano 3 Października 2012 Gdzie można? W moim małym miasteczku wątpię że można Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
Mod Team Puklus Napisano 3 Października 2012 Mod Team Napisano 3 Października 2012 Proces nazywa sie tulejowanie, rozwierca sie otwór i nabija tuleje z nowym gwintem.
sulex Napisano 5 Października 2012 Autor Napisano 5 Października 2012 Koledzy, znalazłem na necie te korby, chce zamówić, ale nie wiem jaką długość. Możecie mi powiedzieć jaka jest długość lewych korb w tych rowerach? Mam Kross Hexagon V3 rozmiar ramy 21"''
kasperek Napisano 6 Października 2012 Napisano 6 Października 2012 170 lub 175 mm zobacz na prawą korbę powinno być tam napisane jaki to rozmiar.
jasinski21444 Napisano 6 Października 2012 Napisano 6 Października 2012 Ramie długości 175mm da ci szybsze przyszpieszenie niż na 170mm. Zasada dźwigni.
Mod Team Puklus Napisano 6 Października 2012 Mod Team Napisano 6 Października 2012 Taaa ale średnio by sie jechało z 2 różnymi ramionami ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.