Skocz do zawartości

[nowa kolekcja 2013] kiedy nowe kolekcje rowerów na rok 2013?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, kiedy można spodziewać się nowej kolekcji rowerów na rok 2013 ? jaka marka zazwyczaj pierwsza prezentuje ? i jakich upustów można się spodziewać, 20%?

Napisano

Lubię takie zapytania: kiedy nowy produkt i z jakim rabatem :)

To super, że lubisz to jak lubisz to odpowiedz albo zamilcz bo robisz offtopa. Merida ma być dostępna z tego co wiem w listopadzie - > rabacik 20% w okresie zimowym -> info z dwóch sklepów rowerowych.

Napisano

To, to, to? To chyba za dużo :) Wyyybacz , nie wiedziałem że są promocje wyprzedażowe na nowe produkty...

To teraz już wiesz, że są.

Napisano

To nieźle świadczy o produkcie, skoro od prezentacji trzeba dać na niego rabacik ! :D Chyba że liczą na klientów moronów, którzy nabierają się na obniżki -50% w sklepie Tesco !!

Napisano

Nie o produkcie tylko o sklepach (i świadczy bardzo dobrze, bo mniej zarobią, ale sprzedadzą), bo bezpośrednio producent nie daje rabatów tylko sklepy, ale trzeba zagada,ć a nie być łosiem i jak pisze na rowerze 2500 to płacić właśnie taką cenę. I nie wiem co w tym dziwnego i czemu niby miałby się taki rabat nie należeć? chyba mało kto potrzebuje rower w zimę i sprzedaż jest zmniejszona więc rabat jest jak najbardziej usprawiedliwiony... Jakby było inaczej to wątpię żeby ktoś kupił rower w grudniu czy styczniu skoro ten sam rower w tej samej cenie mógłby kupić w maju i od razu na nim jeździć.

Napisano

Merida ma być dostępna z tego co wiem w listopadzie - > rabacik 20% w okresie zimowym -> info z dwóch sklepów rowerowych.

Z pewnością sklep pozbawi się prawie całej marży ze sprzedaży nowej kolekcji, tak dla dobra ludzkości. Bo przecież w tym biznesie nie liczy się zarobek, tylko misja.

Takie bajki to na półkę z książkami :teehee:

Napisano

Z pewnością sklep pozbawi się prawie całej marży ze sprzedaży nowej kolekcji, tak dla dobra ludzkości. Bo przecież w tym biznesie nie liczy się zarobek, tylko misja.

Takie bajki to na półkę z książkami :teehee:

Nie sądzę że zniżka 20% to jest zejście z całej marży. Rowery merida dostępne są u nas w dwóch sklepach.

Jeden sklep dopiero teraz daje marże 20% w sezonie nic nie schodzili z ceny katalogowej co najwyżej jakiś gratis licznik do 50zł. Natomiast drugi sklep z każdej ceny katalogowej schodził około 20% wiem bo ponad miesiąc rower wybierałem, rozmawiałem pytałem itp. : ) także info to jest sprawdzone.

Ostatnio z kumplem jeździłem za rowerem i pierwszy sklep obiecał jakiś rabat na nową kolekcje jak się kupi w zimę, a drugi obiecał 20% i z pewnością jest to prawda.

Napisano · Ukryte przez Fenthin, 16 Września 2012 - Spam + wylgaryzmy.
Ukryte przez Fenthin, 16 Września 2012 - Spam + wylgaryzmy.

skoro wiesz to po ch..j sie pytasz?!

Napisano
a drugi obiecał 20% i z pewnością jest to prawda.

MBank chyba robił zwolnienia w dziale reklamy... podejrzanie dużo "specyficznych kierowców" się kręci po forum... ;)

Napisano

skoro wiesz to po ch..j sie pytasz?!

ano wiem jak to jest z meridą, ale pytam o resztę i przede wszystkim interesują mnie daty nowych kolekcji... w jakim miesiącu czy jest to już wiadome...? może co roku są te same daty albo są one podane gdzieś oficjalnie?

Napisano

na pewno jest już zaprezentowana nowa kolekcja Cuba na rok 2013. Nie wiem dokładnie kiedy wejdzie ale pewnie jakoś w grudniu.

Pewnie ma tylko bana na google. :D

Mi też raz dali bana na googla ale tylko na 2 dni więc jakoś przeżyłem :w00t:

Napisano

Nie o produkcie tylko o sklepach (i świadczy bardzo dobrze, bo mniej zarobią, ale sprzedadzą), bo bezpośrednio producent nie daje rabatów tylko sklepy, ale trzeba zagada,ć a nie być łosiem i jak pisze na rowerze 2500 to płacić właśnie taką cenę. I nie wiem co w tym dziwnego i czemu niby miałby się taki rabat nie należeć? chyba mało kto potrzebuje rower w zimę i sprzedaż jest zmniejszona więc rabat jest jak najbardziej usprawiedliwiony... Jakby było inaczej to wątpię żeby ktoś kupił rower w grudniu czy styczniu skoro ten sam rower w tej samej cenie mógłby kupić w maju i od razu na nim jeździć.

Jak słyszę 'rabaciki' to aż mi się smutno robi - i to na dodatek na nową kolekcję.. To nie jest ruski targ, tylko polsko-europejski, na dodatek XXI wieku. Najlepiej niech Ci za darmo dają - bo dlaczego mają nie dać?

P.S.

I na pewno w bikeatelierze w Dąbrowie te rabaciki.. :teehee:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...