darkalex Napisano 9 Września 2012 Napisano 9 Września 2012 Witam. Dziś grzebiąc na strychu znalazłem stary rowerek, a mianowicie Diamondback'a Vertec Basic. Problem w tym, że był częściowo rozebrany ( brak tylnego koła, rogów etc ) widocznie ktoś wziął te części, które go interesowały. Jak wspomniałem z tyłu mam przerzutkę shimano acera, tylko nie mam pojęcia jak ją mam zamontować. Czy z tyłu powinna być jeszcze jakaś część do ramy ? Zdjęcie w załączniku dodałem Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam
lyndowss Napisano 9 Września 2012 Napisano 9 Września 2012 Brakuje Ci haka do ramy z tego co widzę. Uważaj, żeby nie kupić złego, bo są rożne typy. Najlepiej wybrać się z tym do jakiegoś sklepu rowerowego i przymierzyć.
Plastyk Napisano 9 Września 2012 Napisano 9 Września 2012 Potrzebny ci jest hak przerzutki. Musisz szukać po nazwie ramy, modelu roweru. Edit: dubel, cóż. Najlepiej przymierzyć hak, jak kolega wyżej napisał, chyba, że w opisie będzie konkretnie ten model tej ramy z tego rocznika
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.