Skocz do zawartości

[~2500] Rower MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupował ktoś rower od tego gościa z Suwałk co sprzedaje te używane rowery ?

Chętnie też się dowiem coś więcej o tym Panu. Co prawda mam do Suwałk 130 km i ma 2 rowerki które mnie interesują jednak do końca nie jestem przekonany co do kupowania rowerów uzywanych.

Napisano

Witam

Już od ponad miesiąca poszukuję roweru na którym bym się nie zawiódł - na tą chwilę jestem najbardziej przekonany do http://www.rowerzyst...html#fragment-2. Jednakże może ktoś przedstawi mi bardziej atrakcyjną ofertę (preferuję raczej nowe - chyba że model 2012 i możliwość odbioru osobistego).

Z góry dziękuje za pomoc.

ten rower ogladałem w czechowicach dziedzicach tylko ze czarny za 2200 napeno nie jest złyale utargujesz cos !

chłopie przeciez to jest uzywka peno gosc zjedzał z tatr i teraz wszystko do wymian

moim zdaniem ten kelyys jest ok ale za 2200 bo z 2011 roku

Napisano
ten rower ogladałem w czechowicach dziedzicach tylko ze czarny za 2200 napeno nie jest złyale utargujesz cos !

Jeśli mówisz o hurtowni która ukazuje się jako top 1 w google w czechowicach-dziedzicach to rzeczywiście chyba będę musiał się tam przejechać :D. W tym roku kupowałem tam Kross-a level A2 i jestem bardzo zadowolony zarówno z obsługi jak i serwisu. Dzięki za informacje.

Napisano

tak własnie tam obsługa to troszke róznie problemy robili tego nie chcieli zamienic tamtego i nie kupiłem tam ani krosa o którym mówisz a nie kellysa ale fakt jest jedn mieli te rowery najtaniej pozdrawiam:)

Napisano

Chyba bardziej atrakcyjnej oferty nie znajdę bowiem okazało się iż mogą stworzyć "składaka". I to chyba będzie najmniej uciążliwa ekonomicznie forma moich fanaberii.

Napisano

Chyba bardziej atrakcyjnej oferty nie znajdę bowiem okazało się iż mogą stworzyć "składaka". I to chyba będzie najmniej uciążliwa ekonomicznie forma moich fanaberii.

Ale składaka to tylko na używkach jak do tej ceny?

Napisano

Raczej nie będę się bawił w używki , sam nie posiadam wszystkich narzędzi którymi mógłbym poskładać "pełny" rower. Na nówkach po troszkę niższych cenach mogę oprzeć się na lx , hydraulice i ramie kellys imagine mnie więcej mieszcząc się w 2500. Tylko teraz to kwestia "ważnych" szczegółów i amora (może dołożę trochę za recona solo air bądź wezmę raidon-a) - ale zobaczę co wyjdzie w praniu. Bądź co bądź muszę tam osobiście pojechać bo przez telefon trudno coś załatwić.

Napisano

jak juz złożysz to wstaw fotki i opis popatrzymy co fajnego bedzie tez myslałem o składaku kupiłem w koncu specializeda słabszy osprzet ale nie narzekam :)

Napisano

Jestem strasznie ciekawy co ci złożę też za niedługo będę stał przed wyborem kupna roweru w tym przydziale 2500-3400 a czechowice dziedzice są niedaleko więc jak będzie wszystko ok to się będzie trzeba zainteresować :D

Napisano

Dzięki za odpowiedź , nie ten rozmiar i trochę amortyzator odstaje od reszty zespołu ;)

Jeśli jutro jeszcze sprawdzę hurtownię to być może uda mi się czymś racjonalnym pochwalić.

Napisano

Bądź co bądź trochę zeszedłem z ceny i stwierdziłem że Kross level A6 powinien póki co wystarczyć w wersji v-brake. Jeśli ktoś byłby zainteresowany ową hurtownią to ma możliwość nabycia za około 2500 roweru na bazie ramy kellys imagine(ultralight ze stopu 7xxx) i full osprzętem deore lx (łącznie z hydrauliką).

Napisano

Która to dokładnie hurtownia? Wysyłają rowery też? Ten rower o którym piszesz jest na ramie kellys imagine 2012 jak ten tu: http://rower-sport.p.../p/product/1363 ???

Możesz dokładniej podać jakie części albo dać link do tego roweru? Kolega szuka teraz HT w podobnej cenie ale na napędzie srama - może jest możliwość coś pozmieniać i by się zdecydował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...