Olin Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 Witam. Jakiś gość o nicku Puklus przesłał pod moim adresem ostrzeżenie za: "spam". Chcę poinfomować poważnych administratorów tego forum, że w moich postach nie wysyłałem żadnego spamu-to jakaś bzdura ! W związku z tym udzielone mi ostrzeżenie jest całkowicie bezpodstawne. Szkoda, że jedna osoba, na tak poczytnym forum, pomówieniami potrafi zepsuć dyskusję na interesujące mnie zagadnienie.
Fenthin Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 1. Następnym razem takie sprawy na PW. 2. Z tego co widzę, dostałeś ostrzeżenie za łamanie punktu 2i Regulaminu Forum. Czarno na białym, czy raczej zielono i czerwono: [Hamulce] BR-M446 Która śrubka do regulacji? - Hamulce rowerowe - Forum Rowerowe - Największe w Polsce [Hamulce] BR-M446 Która śrubka do regulacji? - Hamulce rowerowe - Forum Rowerowe - Największe w Polsce Z powodów technicznych jest ono odnotowane jako Spam, ale ze zmniejszoną ilością punktów. Tyle. I przenoszę w odpowiednie miejsce.
Mod Team safian Napisano 4 Września 2012 Mod Team Napisano 4 Września 2012 Ehh, przecież wystarczy pod swoim avatarem kliknąć w 'X Punktów ostrzeżeń' i obok każdego ostrzeżenia są szczegóły - tam zwykle jest wszystko wyjaśnione, a jak coś nie jest jasne to przed napisaniem takiego tematu jednak warto spytać moderatora, który to ostrzeżenie dał :/ Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.