Borciu Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 jak w temacie , mam piaste K-Drive 10T i cos ostatnio ciezko chodzi , do tego stopnia ze kreci mi sie korba gdy prowadze rower ;d.Gdy odkrece kontre by zobaczyc srodek jest dobrze , czy kontra moze bys ciut odsunieta od piasty ? a moze znacie przyczyne ;d
Fenthin Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 Skoro korba się obraca, masz zasyfiony środek piasty. Rozbierz, wyczyść i posmaruj.
Borciu Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Napisano 28 Sierpnia 2012 hmm , ma to sens bo akurat jezdzilem po lesie lecz , piasta jest czysta , i jest w niej sporo smaru by chodzila .
lyndowss Napisano 30 Sierpnia 2012 Napisano 30 Sierpnia 2012 Skoro korba się obraca, masz zasyfiony środek piasty. To nie jest czasami wina zapadek, a nie piasty? Czy ja jestem zmęczony?
JaniszMTB Napisano 31 Sierpnia 2012 Napisano 31 Sierpnia 2012 Raczej tak jak napisał @lyndowss. Coś się dostało do bębenka i tam tkwi problem że zapadki się nie puszczają.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.