Auditore Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Witam, bardzo mnie zaciekawił ten 'elektroniczny/elektryczny' napęd w pewnym rowerze. Jednak nie znam żadnych szczegółów na jego temat. Czy moglibyście pomóc mi zidentyfikować cóż to za grupa napędu? Niestety, ale dokładniejszych zdjęć nie mam jak zdobyć. Zdjęcia: Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alpek Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Moim zdaniem to jakiś wspomagacz na łańcuch i po włączeniu pomaga ciągnąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auditore Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Nie, raczej to nie jest coś takiego. Wiem jedynie, że z tyłu jest piasta, która zmienia przełożenia nie poprzez linkę, a prowadzi tam kabelek. To przed tylnym kołem to prawdopodobnie akumulator. Zastanawia mnie tylko co to za grupa i z którego roku. Okej, chyba rozgryzłem co to takiego. A mianowicie jest to "automat" od Shimano, podobnóż sam zmienia biegi. http://techdocs.shimano.com/media/techdocs/content/cycle/SI/Nexus/AUTOD/AI_4S35/SG-4C35_Auto-D_Manual-En_v1_m56577569830613000.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.