Skocz do zawartości

[amortyzator przedni] jaki amortyzator do 500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Łolaboga, skorzystam, że jestem zalogowany, i pomyślałem, że zrobie dobry uczynek ( co mi się żadko zdarza ) Mateusz, chłopie, otrząsnij się, 5 paczek, a Ty taki badziew polecasz? Kolego B R poczytaj sobie troche o amorach i ich cenach, bo widze, że tu na mine ktoś chce Cię wsadzić, pozdro.

Proponuję ROCK SHOX DART3. Miałem go już w kilku rowerach i nie miałem z nim żadnych problemów.

Napisano

Łolaboga, skorzystam, że jestem zalogowany, i pomyślałem, że zrobie dobry uczynek ( co mi się żadko zdarza ) Mateusz, chłopie, otrząsnij się, 5 paczek, a Ty taki badziew polecasz? Kolego B R poczytaj sobie troche o amorach i ich cenach, bo widze, że tu na mine ktoś chce Cię wsadzić, pozdro.

Autor szuka amortyzatora DO 500zł a nie za 500zł to jest po pierwsze, a po drugie polecam taki jaki miałem i z jakiego byłem zadowolony. Miałem go w KROSS-IE A6.

"Zielony3" napisz mi dlaczego sądzisz że dart 3 jest to badziew? Co nowego kupisz za 500zł?! Chyba że trafisz na extra okazje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...