Skocz do zawartości

[amortyzator] Suntour XCM V3 opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, miał ktoś doczynienia z tym amortyzatorem? Ja od dziś jeżdżę na nim i jestem bardzo zadowolony, Jest ktoś kto pojeździł na nim dłużej i powie jak się sprawuje?

Napisano

Ja jestem nieszczęśliwym posiadaczem tego g*wna bo amortywzatorem to bym tego nie nazwał. Moja dobra rada sprzedaj go teraz jako praktycznie nowy i będziesz miał część kasy na nowy. Mój egzemplarz złapał luzy po 5 miesiącach. Regulacja praktyczznie zerowa. A jeszcze zalerzy jak zamierzasz go eksplatować. Miasto? Góry?

Napisano

Póki co miasto i różne dróżki polne za miastem, troche po lasach, więc widzę że musze po woli rozglądać się za nowym amorem. Ma ktoś może jakieś propozycje dobrych i w miare dobrych amortyzatorów pod tarczówki?

Napisano

XCMa również używam, ale ciężko to nazwać amortyzatorem bo to po prostu atrapa. Nie mam funduszy na nowy więc niestety muszę się męczyć. Zainteresuj się np Epiconem.

Napisano

Haaahah wiadomo, ze między XCM a zoomem to jest kolosalna różnica, ale właściwie to zastanawiam się po co oni w ogóle wypuścili na rynek XCM-a. Ja mam go już rok i nie planuje wymiany na epicona tylko zbieram na rebe.

Napisano

Ma ktoś może jakieś propozycje dobrych i w miare dobrych amortyzatorów pod tarczówki?

A konkretni jaki budżet ?

Jak ma być w miarę tanio i w miarę dobrze to bierz wspomnianego wcześniej Epicona, trochę gorzej to Raidon, trochę lepiej Recon, bardzo tanio Spinner SW7

Napisano

A konkretni jaki budżet ?

Jak ma być w miarę tanio i w miarę dobrze to bierz wspomnianego wcześniej Epicona, trochę gorzej to Raidon, trochę lepiej Recon, bardzo tanio Spinner SW7

no budżet tak okolo 800 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...