Skocz do zawartości

[wspólne wypady] wiosenna jazda- szczecin

szaszko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam w planach na dniach zaczac pedalowac w okolicach szczecina (najwyzsza pora wrocic do formy) jesli jestescie chetni na wspolne wypady ... piszcie

jestem otwarty na wszelkie pomysly :)

pozdrawiam

Napisano

Bardzo chętnie, tylko że chwilowo jestem chory i trochę w szkole męczą, ale w weekendy zawsze, i za tydzień mamy środa-czwartek-piątek rekolekcje więc wolne, a potem w święta też :(. W jakich okolicach jeździsz ?

Napisano

No ja też móglbym się w czasie rekolekcji przyłączyć. Też mam środa-czwartek-piątek. Ja smigam w ouszczy wkrzańskiej, głębokie. TY tomasz z tego co kojarzę chyba w bukowej nie?

Napisano

Tak, po bukowej a na nieszczęście wszyscy inni szczecinianie są z północy ;p

Ale rekolekcje będzie czas, więc może jakiś spokojny wypad szosą do Dobieszczyna ? :]

Napisano

No ja też móglbym się w czasie rekolekcji przyłączyć.

Odezwij sie do mnie na gadu, to pojezdzimy razem. Ja tez jestem z połnocy Szczecina i przewaznie jezdze po Wkrzanskiej i okolicach Głębokiego. Mozna sie zgadac i zrobic w kilka osob wypad do Dobieszczyna :)

Napisano

Może pojawi się chociaż jedna osoba z Prawobrzeża.... :025:

Jak wyzdrowieje i będzie pogoda to w ciągu rekolekcji+weekend tak 2 razy mógłbym stawić się na głębokim, bo oprócz tego trzeba jeszcze prezentacje na polaka robić i uczyć się do matury :/

Napisano

sluchajcie proponujegdzies sie wybrac za tydz w pt na jakis calodniowy wypadzik. tylko ze ja jezdze na krossie wiec w role wchodzi tylko asfalt. jak znacie jakies trasy lub macie jakies propozycje piszcie.

pozdrawiam

Napisano

Jeżeli będzie pogoda to jak najbardziej, Dobieszczyn powinien być odpowiedni, bo dla mnie to będzie ok 80-90km a formy i tak nie ma :excl:.

Taka trasa to ok 4-5h spokojnym tempem.

A jeżeli chodzi o całodniową wycieczkę to ja planuje w wakacje pojechać nad morze i tego samego dnia wracać czyli coś około 200-220km, może znajdą się chętni :033:

Gość Gość
Napisano

ok wiec za tydz w pt mamy wypad:) jak ktos jeszcze ma ochote sie przylaczyc to zapraszam

pozdrawiam

Napisano

Dobieszczyn powinien być odpowiedni, bo dla mnie to będzie ok 80-90km a formy i tak nie ma :D

Jak dla mnie Dobieszczyn to tez absolutne maksimum na obecny stan kondycji :D

Taka trasa to ok 4-5h spokojnym tempem.

Mhm, mysle, ze takie tempo bedzie ok.

A jeżeli chodzi o całodniową wycieczkę to ja planuje w wakacje pojechać nad morze i tego samego dnia wracać czyli coś około 200-220km, może znajdą się chętni :)

Na mnie mozesz zawsze liczyc :030: Dystans powyzej 200 km to nie szybciej niz poczatek sierpnia.

ok wiec za tydz w pt mamy wypad:)

Jesli pogoda bedzie ok, to bede na 90%. Zbiorka na Głebokim, godzine jeszcze ustalimy :)

Napisano

Fajnie jakby zebrała się ekipa 5-6 osób :D

Na mnie mozesz zawsze liczyc 030.gif Dystans powyzej 200 km to nie szybciej niz poczatek sierpnia.

Nawet można by na początku września, mniejszy ruch na drogach nad morze, a forma będzie na 100% :D

Napisano

witam ;)

ja bym byl chetny na jakas jazde, ale nie wiem jak bedzie z czasem,

mam full nauki (eh... moglem isc do liceum , a nie technikum :)) i jeszcze nie zrobilem prezentacji itd. takze po maturce chetnie pokatam w wami , a tymczasem bede szlifowal forme i jak bede gotow to sie na pewno zglosze :D

ps.moge jeszcze zebrac kilku kumpli ktorzy chyba nawet nie wiedza o istnieniu forum B)

Napisano

Pisze się ktoś na wypad szosą w okolice Dobieszczyna w czwartek, a później jeszcze raz w sobote ?? Zbiórka na głębokim ok 10-11 pisać najlepiej na gg 5896029 albo pw.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ja już oficjalnie zacząłem wakacje, czekam na jakieś propozycje i można jeździć ;). Zgłaszać się :confused:

Może za tydzień sobota/niedziela Dobieszczyn, w miare spokojnym tempem ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...