dyziu95 Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 Witam. Mam na oku rower Kross Level A6 V-brake 2011 (cena - 1999zł). Patrząc na specyfikację roweru jest po prostu najlepszy pod względem cena/jakość. Czy istnieje jeszcze inny model (nie musi być kross) który będzie w podobnej cenie i będzie miał taką samą a nawet lepszą specyfikację (deore) ? Pozdrawiam.
Peter007 Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Witam. Mam na oku rower Kross Level A6 V-brake 2011 (cena - 1999zł). Patrząc na specyfikację roweru jest po prostu najlepszy pod względem cena/jakość. Czy istnieje jeszcze inny model (nie musi być kross) który będzie w podobnej cenie i będzie miał taką samą a nawet lepszą specyfikację (deore) ? Pozdrawiam. Ja szukałem - nie znalazłem. Też wziąłem A6 2011 przez internet z wilexa bo tylko tam była dostępna rama w moim rozmiarze. Piasty masz od razu przygotowane pod tarcze więc koszt ewentualnej przesiadki na nie w przyszłości nie będzie obejmował wymiany piast i przeplatania kół. Ja jestem bardzo zadowolony. Jeździ super i na razie nic lepszego mi nie potrzeba.
EZlo Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 Cześć! Ja z kolei w popularnym-serwisie-aukcyjnym znalazłem A6 z 2010 za 1750/1900 (v-brake/hydraul). Co prawda dostępne jedynie 16" Jeśli koledze podpasuje ... Chętnie też wysłucham ocen fachowców co do różnic w konfiguracji i czy warto - przymierzam się do takiego na v-b. Edit: Mowa o nowych oczywiście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.