Skocz do zawartości

[2000 zł]Kross Level A6 v-brake 2011 - czy znajdę coś lepszego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Mam na oku rower Kross Level A6 V-brake 2011 (cena - 1999zł).

Patrząc na specyfikację roweru jest po prostu najlepszy pod względem cena/jakość.

Czy istnieje jeszcze inny model (nie musi być kross) który będzie w podobnej cenie i będzie miał taką samą a nawet lepszą specyfikację (deore) ?

Pozdrawiam.

Napisano

Witam.

Mam na oku rower Kross Level A6 V-brake 2011 (cena - 1999zł).

Patrząc na specyfikację roweru jest po prostu najlepszy pod względem cena/jakość.

Czy istnieje jeszcze inny model (nie musi być kross) który będzie w podobnej cenie i będzie miał taką samą a nawet lepszą specyfikację (deore) ?

Pozdrawiam.

Ja szukałem - nie znalazłem. Też wziąłem A6 2011 przez internet z wilexa bo tylko tam była dostępna rama w moim rozmiarze. Piasty masz od razu przygotowane pod tarcze więc koszt ewentualnej przesiadki na nie w przyszłości nie będzie obejmował wymiany piast i przeplatania kół. Ja jestem bardzo zadowolony. Jeździ super i na razie nic lepszego mi nie potrzeba.

Napisano

Cześć!

Ja z kolei w popularnym-serwisie-aukcyjnym znalazłem A6 z 2010 za 1750/1900 (v-brake/hydraul). Co prawda dostępne jedynie 16"

Jeśli koledze podpasuje ...

Chętnie też wysłucham ocen fachowców co do różnic w konfiguracji i czy warto - przymierzam się do takiego na v-b.

Edit: Mowa o nowych oczywiście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...