Skocz do zawartości

[Gry] W co grają rowerzyści, jak nie jeżdżą na rowerze- część 2

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja z darmowych gier mogę polecić: Battlefield Play4Free oraz Battlefield Heroes.

Jeśli ktoś miałby ochotę na wspólną rozgrywkę, to czekam na PW. :thumbsup:

Napisano

Na ten moment HoMM V. Dwa egzaminy zostawione na wrzesień więc taki np. TES IV profilaktycznie odinstalowany. Zresztą 'piątka' też chyba będzie musiała pofrunąć...

Napisano

Może to trochę żenujące, ale World of Warcraft :P

...a poza tym wszystkie symulatory wyścigowe/rajdowe, np. F1 2011, DIRT 3, Grid itp.

Taa, też w to gram, kilka razy próbowałem przestać.

Poza tym zacząłem próbować shootery: Killzone 3, ciężko na padzie.

Gt5 dość regularnie

Guitar Hero

Mortal Kombat

Świetnie wspominam Mass Effecty i jestem wielkim fanem serii Resident Evil i Final Fantasy. o!

Pozdrawiam, Jarek

Napisano

Miałem hopla na punkcie PS3, ale jakoś tak mi przeszło i od ponad roku leży sobie niepodłączony.

Jak już tracę czas to lubię gry on-line. Konkretnie 2 gry, Margonem i Hattrick. Hattrick od 2006 Margonem od 2009 :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

ja grywam w gry z serii Total War. Zaczęło się o Medievala 2 i tak kolejno: Dodatek Medieval 2 Królestwa, Empire Total War z dodatkiem Napoleona a aktualnie Shogun 2 (póki co bez dodatków). Na inne gry brak mi czasu.

Teraz jeszcze pewnie z rok poczekam na nową serię Rome 2...

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Hitman (seria)

Wszelakie FPSy i gry wyścigowe od NFSów po całą serię gier od Codemasters ;)

w The Third

Diablo III

Polecam całą serię Fallout :)

no wśród swoich jestem widzę :D

Napisano

Battlefield 3 rozgrywka multi (xbox) różne części call of duty. Forza motorsport 3,4 wszystkie needforspeedy oraz na kompie czasem speedway liga i euro truck 2 na kierze (wciąga strasznie). A na wiosne chyba jak większość posiadaczy konsol gta V <3. pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...