Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 14

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

25km mi wyszło do sklepu i z powrotem,

Założyłem opony i dętki na kółka braciszkowi

Czekam na kuriera z częsciami, to będę montował korbę, wolnobieg, przerzutkę i wszystko ustawiał

No i może wieczorem coś uda się popedałować jeszcze ;)

Napisano

Wczoraj 40km, dziś tylko niewiele ponad 9km. Ale za to nasmarowałem łańcuch i dokręciłem śruby w ramkach od pedałów (bo strzelały w prawym). :P

Napisano

lekko ponad 90km nad Wisłę i z powrotem do domu (przypadkiem koło Solca znalazłem kilka wąwozów nawet ciekawszych niż te dookoła Kazimierza D.)

Napisano

Wczoraj załatwianie urzędowych spraw i kursowanie między magistratami. Razem ~ 20 km. + wieczorna przejażdżka 15 km. Dziś 10 km. zakupy. Zaraz wyruszam w planach 20 - 25 km. U mnie 30 C*

Napisano

Ja ostatnio głównie patrzę na rower i jest mi przykro.

A to dlatego, że ostatnio mam więcej dni ze złym samopoczuciem niż dobrym i nie bardzo mogę jeździć.

Ale produkcja kolejnego potencjalnego cyklisty "in progress"

532476_470351916308429_1723903145_n.jpg

Napisano

Piotrek111 - jesteś jednym z "rowerowych urzędników"?

kantele - gratulacje!

Ja dziś rowerkiem do i z pracy, a wieczorkiem wycieczka do szwagierki rodzinnie obejrzeć jej nowe lokum.... no i jednak nie padało, choć może szkoda bo parno niesamowicie... no i ponad 10 wyszło ;)

Napisano

Najpierw ok. 20km przejechane w terenie mieszanym więc oczywiście zaraz po powrocie trzeba było rower umyć gdyż pogoda nie dopisała... Później próbowałem zobaczyć co mi się z korbą dzieje bo coś zaczęło strzelać.

Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Wczoraj 37 km w ciągu całego dnia (29 km rano + 8 wieczorkiem) po asfalcie i leśnych drogach + zabawa z regulacją tylnej przerzutki i modyfikacja mocowania owej przerzutki.

Napisano

Nie no. Wystarczyło że rejestrowałem swoją ślicznotkę (Audi) i trzeba było latać bo to bo tamto i brakuje papierka i tak dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...