Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 14

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czesci do roweru sa dostepne caly czas wszak w sklepach stacjonarnych moze byc pustawo, bo rowery wypieraja narty, ja bym juz szukal nowej opony, na tej pojezdzisz, ale nikt nie wie ile bedziesz jezdzil :)

ja dzis machnolem prawie 60 km bulwary i lasek wolski, troche na detonatorach sie zle jezdzi po lesie, ale nie jest zle, za to na szosie mozna sie po prostej bez problemu rozpedzic do ponad 50 km/h

Napisano

Skromniutko, w połowie trasy czułem grypę. :( 24,7 km z śr. 24.7 km/h tak śmiesznie :P Sporo niedzielniaków. Jeżdżą strasznie, całą szerokością, lewą stroną, popychają się, uczą dzieci na rowerach jeździć ( a takie dziecko ma nawet 10 lat :P i skręca lewo-prawo), był nawet gościu co to mi po koła wpadł prawie bo jeździł na rolkach na rowerze=debil. No i oczywiście osoby namiętnie uprawiające jogging.

Napisano

Cóż dzień niemal bez roweru, z różnych względów i wieczorkiem miałem po coś pójść do piwnicy i.... wcięło mnie na 1 h, bo zacząłem pucować roweru ;)  Strasznie się ukurzył wczoraj, a myślałem, ze nie będę tak pucował bajka... tak żona może już szukać jakiegoś niedrogiego psychiatryka ;) hehe

• Mod Team
Napisano

@Sansei - 8 h i 36 bodaj minut wiem że ciut powyżej 8 i pół godziny

a z rzeczy rowerowych - stworzyłem dziś kolejną maszynę na zamówienie :)

Napisano

W Planach ok 55km, w praktyce 81km. Szosa, niewiele terenu. Pierwsza dłuższa trasa bez plecaka. Zszyłem kawałek gumy i zrobiłem szeleczki do torebki biodrowej, tak że można ją zamontować jako torebkę pod ramę. Pogoda dopisała, temp 22-24 ale zachmurzenie umiarkowane, dzięki czemu nie było za ciepło. 

Napisano

Dzisiaj zrobiłem serwis amortyzatora Rock Shox Pilot XC. Zrobiłem około 20 km żeby zobaczyć czy jest poprawa w działaniu. Byłem w szoku. Po serwisie widelec pracuje jak marzenie. W porównaniu do pracy przed serwisem teraz połyka wszystko.

Napisano

20KM po okolicy, pucowanko, i największe wariactwo:Kupiłem komplet avida bb5 na przód bo była promocja na Allegro ;P

Teraz tylko koła szukać pod tarcze i jedziem z koksem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...