Skocz do zawartości

[przerzutka tył]

IwanMT

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dolny ciąg.

Pod 8 rzędów, ta co podałeś obsługuje 9 rzędów.

I ja poszukuję tylnej, a Ty wkleiłeś link do przedniej ^^

• Mod Team
Napisano

Ta która podał obsługuje 3 rzędy bo 10 rzędowej korby jeszcze chyba nie wymyślili, Racja w tym ze jest kapinke węższa, ale to nie szkodzi, zawsze mozesz wziąć starszy model m410 i bedzie ok.

Napisano

Aha zmyliło mnie że podałeś link do korby :) Wydaje mi się że dla tylniej przerzutki z długim wózkiem nie powinno mieć większego znaczenia czy masz 42 czy 48 zębów z przodu .

• Mod Team
Napisano

Na tył nie ma znaczenia 8 czy 9 i jaką masz korbe, ważne sa manetki, jeżeli masz manetki dostosowane do kasety będzie działało.

Napisano

1. Wszystkie tylne przerzutki 6-9 rzędowe są między sobą zamienne (oczywiście w ramach jednego systemu - 2:1 lub 1:1). Zabawa zaczyna się przy 10 rzędach. Zaś z przodu rzędowość nie ma kompletnie żadnego znaczenia..

2. Tylnej przerzutki nie interesuje ilość zębów na korbie, a jedynie różnica między ilością na największej, a na najmniejszej tarczy. To, co podałeś, 11-34, to szerokość kasety, nie korby. Poczytaj o pojemności i długościach wózków.

• Mod Team
Napisano

Mając napęd 44 i 11-34 spokojnie śmigam średnim wózku, przy 48 mógł by być już problem z długością łańcucha. oczywiście jeżeli używa sie pełnej szerokości kasety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...