Skocz do zawartości

[3500] kross level A6 czy A7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Normalnie czyli porównywalnie, tylko ramy ma dosyć krótkie, 20" jest taka jak Kross M a 19" Authora jak niektóre 18" czy 17" Mbike...

Napisano

Jak wypada ten author INSTINCT | MTB - Author na tle levela a8?

IMHO dobrze (ale to głos amatora) - to jeden z rowerów, które rozważałem zanim zdecydowałem się na Krossa i muszę przyznać, że to fajny sprzęt.

Napisano

Jakby te rowerki były o 500 zł tańsze to mam wrażenie, że sprzedawałyby się rewelacyjnie. Moim zdaniem realna wartość a8 jest w granicach 3500 zł i wtedy to jest fajny rower.

Nie wiem czemu jest taka polityka firmy, może chodzi o to, że są klienci, których stać żeby zapłacić cenę katalogową. Dla mniej zamożnych pozytyw tego jest taki, że można dostać fajny upust jak już pewnie trochę się ich w cenie katalogowej sprzeda :)

Im dłużej się przyglądam na rynek rowerowy to mam wrażenie, że zaczęcie negocjacji ceny od minimum 500 zł w dół nie jest jakimś wielkim nadużyciem. Myślę, że w sumie odnosi się do wszystkich marek i dobrego nastroju sprzedawcy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...