Skocz do zawartości

[amortyzator]Marzocchi Super t 150mm 2001

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

[amortyzator]Marzocchi Super t 150mm 2001 zakupilem niedawno wlasnie ten amortyzator co onim sadzicie jeszcze nie mialm okazji go sprawdzci

Napisano

Sądzę, że o zasadność zakupu pyta się przed, a nie po, nim. Kupiłeś, sam ocenisz. Widelec ma 11 lat, nie jest przeznaczony do spokojnej jazdy po parku, więc swoje przeżył. Co jeszcze potrzebujesz wiedzieć?

Napisano

Ja sądzę, że fajnie by było jakbyś zaczął używać spacji i polskich znaków. A co do widelca to zależy ile dałeś. Choć to generalnie dobre amortyzatory były, ale wiek już zapewne swoje zrobił i obawiam się, że to może być już truposzek....

Napisano

Ja sądzę, że fajnie by było jakbyś zaczął używać spacji i polskich znaków. A co do widelca to zależy ile dałeś. Choć to generalnie dobre amortyzatory były, ale wiek już zapewne swoje zrobił i obawiam się, że to może być już truposzek....

chyba jeszcze nie jest z nim tak zle normalnie pracuje kupilem go za 500zl nie wiem czy durzzo czy malo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...