bike5 Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 Kupiłem nowy rower za ponad 6 tyś, z przodu fox a z tyłu damper tez Fox Float rl ....licząc na to ze bike bedzie bezawaryjnie chodzil dlugie lata...na drugi dzien...przejechałem sie kawałek po miescie delikatnie a z tylnego amortyzatra wyciekł mi cały olej , wielka niebieska plama na chodniku :-( cale tluminie szlak trafił.......zdadzył sie komus taki pech z nowym rowerem ? i z tym modelem dampera ? Pisze o tym bo ponoc sa to najleprze amorki zachwalane..
maroko777 Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 Fakt są to bardzo dobre amortyzatory ale trzeba pamiętać że i nawet mercedes czy porsche może się zepsuć a Ty akurat w tym przypadku miałeś po prostu pecha :/ A tak z ciekawości zapytam co to za rower ?
Fenthin Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 Co prawda z Epiconem, ale też miałem problemy z damperem już na początku. Masz gwarancję, niech sklep i producent się martwią.
Mod Team mrmorty Napisano 19 Maja 2012 Mod Team Napisano 19 Maja 2012 Nowy rower powiadasz? No to gwarancja do kieszeni, potwierdzenie zakupu do drugiej, rower do łapy i jedziesz do serwisu. Nic Ci nie pomożemy gdy będziemy tu biadolić nad Twą dolą. Temat zamykam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.