Skocz do zawartości

[rower] Kross Hexagon V8 czy Unibike Mission?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kross lepszy, ma kasetę, nie wolnobieg, generalnie wyższy model. Ten Unibike to odpowiednik Hexa V4 u Krossa

Napisano

Fusion, albo na Vłkach, albo na tarczach.

Ja mam dokladnie tego unibike fusion disc natarczach i jestem mega zadowolony, wygodny ladny i jediz ejak po sznureczku, wszystko spasowane jak talala

Napisano

czy te hamulce tarczowe w tym Krossie Hexagonie V8 są hydrauliczne?

U producenta hydrauliczne ale w sklepie już to różnie bywa, często niestety sklepy kombinują żeby mieć bardziej konkurencyjną cenę a Ci którzy się nie znają niestety się nabierają

Napisano

miller, jak jeździłem za swoim Hexagonem V8 to wszędzie były zamontowane hydrauliki, tylko X8 na rok 2012 ma mechaniczne tarczówki.

Mój Hexagon V8 dobrze się sprawuje, wymieniłem w nim tylko przednią przerzutkę na taką z grupy Alivio (ten standardowy Tourney szybko się rozregulowywał). W przyszłym sezonie zmienię pewnie amorek na jakiś lepszy i to chyba będzie koniec inwestycji w niego :D.

Napisano

wszędzie były zamontowane hydrauliki, tylko X8 na rok 2012 ma mechaniczne tarczówki.

niestety spotkałem się już z różnymi praktykami nieautoryzowanych sklepów i nie są to wyjątki :yucky:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...