Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

65km bedzie okey przy wzglednie spokojnym tempie. Akurat ~3h jazdy. Zresztą trasę się obgada/ustali na miejscu. 18:00 Toyota Zabrze/Gliwice - pasi? Znaki rozpoznawcze? Moje to srebna kolarka treka, ciemne okulary.

Napisano

Qrczakzul, a z jaką prędkością mniej więcej kręcicie? Wybrałabym się czasem z Wami, ale nie wiem czy się utrzymam :P

Napisano

Teraz wszyscy wyjechali na weekend albo polecieli rano na ankę, więc było nas tylko trzech :( Średnia wyszła 34. Gdy jest ekipa ponad 10 osób to średnia 38

Napisano

Dla mnie zdecydowanie za szybko. Szukam ekipy z Gliwic na wspólne szosowe treningi ale nieco wolniejszym tempem...

Ktoś dziś po południu chciałby się może wybrać na jakieś szutry (Łącza -Kotlarnia albo w drugą stronę Rudy-Rybnik)?

Napisano

16? 17? Generalnie jakieś 45 minut po wyjściu z domu ;)

Edit: podjęłam decyzję, że już dłużej tak nie można siedzieć w domu! także w Łączy będę ok 16, jakby ktoś chciał dołączyć to 662998910.

Napisano

Fajnie wyszło, już dawno z nikim nie jeździłam po naszych podgliwickich szutrach :)

Jak się trochę ogarnę z sesją to chętnie wyruszę na Ankę.

Napisano

Witam :) czy ktoś z gliwickich forumowiczów może podrzucić jakieś trasy w "terenie" (czyli nie po asfalcie) w okolicach Gliwic? te od strony Knurów-Rybnik mniej więcej znam. Z góry dzięki za odpowiedzi, mam trochę za mało czasu na rower żeby jechać w ciemno, a te trasy, które znam już mi się znudziły :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...