Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

10? A trase da sie przerobic tylko pod szose, bo ciezko mi bedzie doprowadzic mtb do stanu uzywlnosci tak szybko ;/

Mi maksymalnie wyjazd o 10 by pasował z petlo-biedronki.

BlackBerry 9900

Napisano

Ktoredy bedziecie jechac? Moze dolacze jakos po drodze?

Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk

A jedziesz na szosie, czy udała się reanimacja górala? :)

Dzisiaj za wodzireja robi Goldziu :)

Napisano

O 9:30? Juz mtb na chodzie :)

Albo gory?

Napisano

Dawno mnie tu nie było ;p  Ale dziś ide na rower ;D i szukam towarzysza xD najlepiej takiego  co  wie gdzie są  jakieś górki WIlcze gardło  zaliczyłem ;p szukam jakiś innych ;p 

P.S. Gliwickie tez zaliczyłem ;p Ale jeśli ktoś tak o chce tez popedałować zapraszam ;p

Napisano

Cześć :)

Jest ktoś chętny pokręcić w niedzielę  po szutrach i lasach?

Start godz. 9:00 z pętlo-biedronki.

moge sie wybrać tylko powiec o ktorej godz chcesz wrocic

• 3 tygodnie później...
Napisano

Spontan na jutro. Wyjazd w góry trekking/szosa wisła,przełęcz salmopol szczyrk.trasa około 200 km w dwie strony. Wyjazd z Gliwic około pół 7. Tempo 25km/h. Chętny ktoś?

Napisano

Spontan na jutro. Wyjazd w góry trekking/szosa wisła,przełęcz salmopol szczyrk.trasa około 200 km w dwie strony. Wyjazd z Gliwic około pół 7. Tempo 25km/h. Chętny ktoś?

Ja jak zawsze chętny :), ale z przyczyn technicznych dalej jeszcze nie mogę :/

Napisano

Orientuje się ktoś gdzie mógłbym poćwiczyć podjazdy w Gliwicach ? Bo oprocz toszeckiej ? albo przed Sośnicowicami od strony Trach nic mi do głowy nie przychodzi.

W miarę nie daleko żeby było( mieszkam w centrum)

Napisano

Między Widowem a Poniszowicami jest ładna górka w lesie. Cicho i spokojnie, nachylenie 3-4%. Można tam dojechać szlakiem wokół Plawnicowic, odbić przy zachodnim brzegu w stronę drogi nr 40, przejechac na wschód 100m i skręcić w lewo w las.

Niestety dość krótko, mniej niż kilometr, nadaje się na jeden z etapów czegoś dłuższego.

~wytapatokowane z trzetapaciej gatapalaktyki włatapasnymi patapalcyma~

Napisano

Faktycznie z podjazdami nie ma u nas za różowo. Co przychodzi mi na szybko do głowy:

-Z Kamieńca w stronę Księżego lasu

-Z Pyskowic do Łubie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...