Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Zapraszamy do klikania Like pod listem do św Mikołaja na naszym fejsie. Każdy like wiecej przybliża nas do wygranej !!! Dziękujemy !!!

www.biketrekker.pl

Napisano

A jeżdżą z Wami panie? :-)

Czy to zbyt duże wyzwanie?

mewek to dziewczyna...jak chcesz to można sie zgadać...przy ośnieżonych drogach i poboczach lepiej jeździć wolniej,no chyba że chcesz zaliczyć glebe...

Napisano

Siema macie może jakieś części do szosy na zbyciu? ogólnie chodzi mi o coś starego i taniego potrzebuje przerzutki Przedniej i Tylnej oraz manetek na kierownice do hamulców :)

• 5 tygodni później...
Napisano

Co tu tak cicho? Śniegu już nie ma, trzeba z tego korzystać!

Może by tak ktoś się ze mną gdzieś wybrał w przyszłym tygodniu? ;)

Napisano

Cześć Ewo :)

Ja bardzo chętnie, tylko jestem na etapie kupna nowego roweru, a stary już sprzedany także jak pogoda dopisuje to biegam.

Ale wiosna tuż tuż także większą grupą znów pewnie będziemy śmigać po lasach :)

Napisano

Ja póki co to śmigam głównie drogą techniczną wzdłuż autostrady i już się nie mogę doczekać aż w lasach będzie sucho :)

Moja propozycja nadal aktualna - jakby ktoś chciał pojeździć w towarzystwie to jestem przez cały przyszły tydzień do dyspozycji :D

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja póki co to śmigam głównie drogą techniczną wzdłuż autostrady i już się nie mogę doczekać aż w lasach będzie sucho :)

Moja propozycja nadal aktualna - jakby ktoś chciał pojeździć w towarzystwie to jestem przez cały przyszły tydzień do dyspozycji :D

Hi :) Czy ta droga techniczna nadaje sie na szose czy bardziej na gorala? jaki dystans mozna tam zrobic (bez jezdzenia w kolko itp.)? :)

Napisano

na szose, o ile teraz nie ma na niej blotnisto-snieznej brei...prosta ma dlugosc z 5-7km, wiec brak monotonii bylby jedynie przy godzinnym biegu w te i nazat

ale jest tam sens jezdzic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...