Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

co do trasy nie mam upatrzonej, natomiast o godzinę to myślę po 15 ? Jeśli masz jakaś trasę upatrzoną to możemy ja śmignąć ;)

mała zmiana planów będę mogł najwcześniej o 17 ;/

Napisano

Co tu znowu tak cicho? Ja wiem, że sezon się kończy, ale trza jeździć póki ciepło!

Może jakiś mały wypad w poniedziałek po południu?

Napisano

nie idz na to! szkoda zycia, a lepszy na rowerze przez to nie bedziesz, predzej slabszy

Nabiał, skąd taka stanowcza i negatywna opinia? Ja co prawda nie próbowałam, ale słyszałam o spinningu wiele dobrego.

Napisano

zdecydowana wiekszosc takich zajec to wmawianie kanapowym leniom, ze przez 40min krecac interwaly w trupa blyskawicznie schudniemy, staniemy sie sprawniejsi i bog wie, co jeszcze

tymczasem moja teoria na skuteczne zbijanie wagi, szczegolnie w fazie poczatkowej i zdobywanie kondycji rowerowej to troche inna droga...nie mowiac juz o tym, ze jazda w pomieszczeniu, a co dopiero na rowerze spiningowym, to wlasnie troche takie...lizanie przez szybke, tylko czlowiek sie dodatkowo dramatycznie poci i czas leci kilka razy wolniej, niz w terenie

Napisano

To nie ma byc alternatywa roweru tylko dodatkowa forma treningu, oraz pomysl na zimne, śnieżne dni ;)

Dziś zaliczyłem pierwsze zajecia i wbrew moim oczekiwaniom było całkiem całkiem...

Wiecej się nie będe rozpisywał bo są zwolennicy i przeciwnicy więc szkoda zbędnych kłótni.

Zmotywowało mnie dotego kroku jedno - sportowcy/zawodowcy itd. nie trenują tylko na rowerze, lecz na basenie, siłowni i na roweruch stacjonarnych, więc dlaczego by tego nie spróbować.

Sobota rychlebskie ścieżki :D i raczej nie na stacjonarnym

Napisano

Sobota rychlebskie ścieżki :D i raczej nie na stacjonarnym

teraz sobota? czy nastepna? jak teraz to szkoda bo jade do torunia

a co do spinningu to nie jest taki zły , tylko trzeba miec samozaparcie (byłem 3 razy) , ja wole siłownie jednak

Napisano

Ja mam zamiar przejść się w najbliższym czasie na takie jedne zajęcia ze spinningu i sama ocenię ile to warte ;)

Oczywiście póki pogoda jest jako taka to mam zamiar jeszcze trochę pojeździć w terenie, a potem się pomyśli.

Napisano

Na Scieżki teraz w sobotę ;) maszynki już naoliwione, gotowe do akcji.

Taki mały offtop biketrekker przyłączyli się do akcji charytatywnej "Ty też możesz wejść na szczyt!", wiecej info na naszej stronie.

Mewek mozemy sie zgadac na przyszly tydzien jakbys chciala i isc na ten spinning - moja żona wymiękła po pierwszych zajęciach a z kimś zawsze raźniej :P

Napisano

Ja na razie robię pierwsze podejście w niedzielę, jak mi się spodoba to myślę, że możemy się umówić ;) Zabrze jest co prawda dla mnie za daleko (mieszkam za Gliwicami w tę drugą stronę :P), żeby chodzić regularnie, ale od czasu do czasu chyba mogłabym dojeżdżać.

Napisano

Potwierdzam, można w spd. Dziś sprawdzone. Był tzw. "Dzień otwarty" i można było pokręcić :)

Czyżbyśmy się minęli? Na którą godzinę byłeś? My na 12.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...